Welkom bij lasergame

Huur voordelig een originele lasergame set om onbeperkt te lasergamen op eigen locatie.  Het enige wat u nodig hebt, is een leuke tuin, bos, park, hal, loods, gebouw… Mogelijkheden genoeg ! Het is 100% veilig. De lasergeweren werken met infraroodstralen en hebben een bereik van 20 – 40 meter afhankelijk van de weersomstandigheden.
STOER FEESTJE

Wilt u een stoer en voordelig feestje geven? Huur dan onze lasergame set. Succes gegarandeerd, het enige dat u nog nodig heeft is een leuke locatie.

KINDVRIENDELIJK

De lasergame geweren zijn 100% kindvriendelijk omdat er gebruik wordt gemaakt van infrarood. Dit is niet schadelijk voor de ogen.

GARANTIE

U ontvangt bij ons een goed weer garantie. Bij slechte weer kan er tot de avond voordien kosteloos worden geannuleerd.Onze Lasergame set bestaat uit:

  • 10 infrarood laserpistolen

  • Handleiding

  • Reserve batterijen

Het enige dat u nodig hebt, is een uitdagende locatie zoals de tuin, bos, gymzaal, speeltuin, bedrijfshal enz.

Lasergame set huren

Je kunt bij ons een lasergame pakket huren waarmee je zowel binnenshuis als buitenshuis onbeperkt kunt lasergamen. De lasergame geweren/pistolen werken met ongevaarlijke infrarood straling waardoor onze lasergame set ook zeer geschikt is voor kinderen.

Verzending door heen België

Wanneer u niet in staat bent om het pakket bij ons af  te halen, is het ook mogelijk om het pakket toe te laten zenden naar een Bpost punt. Het retourlabel waarmee u het pakket weer kunt retourneren zit er dan ook al bij.