Lasergame afhalen bij u in de buurt in heel België

Waar u ook in België woont, kunt u onze geweldige set altijd huren. Wanneer Oostende te ver weg is, verzenden wij onze pakketten ook naar een Bpost punt bij u in de buurt. U kan deze daar afhalen en weer terug sturen.

Voor slechts € 20 (incl. retourlabel) zenden wij de  lasergamekist naar een Bpost punt bij u in de buurt. Na gebruik, kan u gebruik maken van het bijgevoegde retourlabel om de kist weer te terug te sturen.


Het afhalen van lasergamesets is in Ham

Wenst u een lasergame set te huren, dan kan u via de website reserveren of ons bellen op 0494 / 81 67 39. Wij dienen steeds de reservering te bevestigen.

Het ophalen en terugbrengen van het lasergame set wordt enkele dagen voor het feestje besproken.

Wij geven u dan uitleg over de gehuurde materialen. Alle geweren zijn voorzien van opgeladen batterijen. Hiermee kunt u een heel weekend onafgebroken spelen. Toch geven wij voor de zekerheid reserve batterijen mee.

Betaling:

Betaling gebeurd cash bij ophaling of via overschrijving ten laatste één week voor u feestje.

 

Lasergame set naar een Bpost punt bij u in de buurt

Wanneer u online een reservering plaatst, kunt u kiezen om de set naar een Bpost punt bij u in de buurt te sturen. Wij zorgen ervoor dat de set de dag voor de gehuurde periode op het servicepunt is. U kan deze daar afhalen.

Voorbeeld:

U wenst op woensdag 8 juli de set te huren. Wij zorgen ervoor dat de set op dinsdag 7 juli aanwezig is in het Bpost punt.

De eerstvolgende werkdag na de huurperiode, dient u het lasergamepakket terug aan te bieden bij een Bpost punt. Het retourlabel zit in de kist en dient u op de kist te plakken vooralleer u het pakket afgeeft in het servicepunt. U dient niets meer te betalen.

Aansprakelijkheid:

Bij diefstal, schade en/of verlies van de lasergeweren is de huurder volledig aansprakelijk. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor schade of letsel in welke vorm dan ook. Onderverhuur van de lasergameset is niet toegestaan!