Identiteit verhuurder

Lasergame is een onderdeel van www.springkasteeltjeham.be

Springkasteeltje Ham 
Driehoekstraat 1B 
3945 Ham 
0494 / 81 67 39 
BTW: BE 0842.257.631

verder vernoemd als verhuurder

Aansprakelijkheid

De verhuurder is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of enige schade en/of letsel dat voortkomt uit het gebruik van de gehuurde lasergeweren. Tijdens de activiteiten met de gehuurde lasergame spullen dient er ten alle tijden toezicht van een volwassene.

Reservering & Betaling

De huurovereenkomst is definitief zodra deze door ons is bevestigd.
Via overschrijving dient u 2 weken op voorhand te betalen.

Bij afhalen in Ham dient u cash te betalen.

Annuleren

Bij annulering tot 48 uur voor de afgesproken huurdatum worden er geen kosten in rekening gebracht.

Bij annulering minder dan 48 uur voor de afgesproken huurdatum, betaalt u 50% van de huurkosten. 

Onderhuur

De gehuurde producten mogen alleen voor eigen gebruik worden gehuurd en niet worden doorverhuurd of op andere wijze ter beschikking worden gesteld aan derden. 

Ophalen van gehuurde materialen

Enkele dagen voor uw feestje nemen wij met u contact op om het juiste uur van ophaling te bespreken. Ophalen liefst op de dag van uw feestje tussen 9h en 10h s'morgens en terugbrengen tussen 21h en 22h s'avonds. Andere uren op aanvraag.

Verzenden van de gehuurde materialen

Het verzenden van een bestelling wordt alleen direct geaccepteerd wanneer de reservering minstens 48 uur voor de gewenste huurdatum is ingediend. De verzendingskosten bedragen € 20,-.

De ontvangen bestelling dient de eerst volgende werkdag na de huurdatum teruggestuurd te worden met het meegezonden retourlabel. Voor elke dag later word een extra dag huur in rekening gebracht i.v.m. gemiste huurinkomsten.

Indien de bestelling te laat aankomt buiten de schuld om van de verhuurder waardoor geen gebruik gemaakt kan worden van de set zal 70% van het gefactureerde bedrag worden teruggestort aan de huurder. U dient het pakket in het Bpost punt alsnog te ontvangen en terug te sturen met het retourlabel dat in de koffer zit.