Taalcursus Frans? Best bezoekt u onze nieuwste website: idiomas

Frans leren wordt een stuk eenvoudiger met deze cd-rom

Beginners (20 lessen) Prijs: 37,95 EUR

Beginners en gevorderden (40 lessen) Prijs: 99,95 EUR

Beginners, gevorderden en ver gevorderden (70 lessen)
Prijs: 199,95 EUR

Om tot een goed resultaat is de cursus voor beginners en gevorderden of de laatste combinatie aanbevolen!

Frankrijk wordt nog boeiender wanneer u de mensen in hun eigen taal aanspreekt. Met de Top-idio taalcursus van Idiomas spreekt u Frans in een mum van tijd. Top-idio Frans voorziet u van een uitgebreide woordenschat die meteen aangeboden wordt in de vorm van eenvoudige maar tegelijk ook nuttige zinnen. De duidelijke grammatica maakt er een overzichtelijk geheel van. Met deze eenvoudige leermethode biedt Idiomas u de garantie op succes.

Sterke punten:

Zéér gebruiksvriendelijk

Uitgebreide woordenschat

Mooie uitspraak

Overzichtelijke en uitgebreide grammatica

Detailoverzicht

Complete cursus

Met de verschillende onderdelen is Top-idio een complete cursus waarmee u als beginner maar ook als gevorderde een uitstekend niveau kunt bereiken. Stap voor stap leert u Frans net zoals u vroeger Nederlands geleerd hebt.

Gebruiksvriendelijk

Het systeem is eenvoudig en doelgericht. U hoeft geen computerspecialist te zijn om het programma goed te kunnen gebruiken. Top-idio heeft zijn diensten reeds bewezen bij mensen tussen de 14 en de 70 jaar. Voor Top-idio beginners en Top-idio gevorderden samen heeft u normaal 5 maanden nodig. Na één maand zult u echter al een aardig mondje Frans spreken.

Vanuit het Nederlands

Dit is een cursus Frans voor Nederlandstaligen. Alles wordt uitgelegd vanuit het Nederlands om er voor te zorgen dat u een goede houvast hebt. Top-idio is daarmee één van de weinigen.

Grammatica, spreek- en schrijfvaardigheid

De cursus is praktisch gericht. Het hoofddoel is om op een zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk te kunnen zeggen en begrijpen in het Frans. Maar op elk moment is er de mogelijkheid om uw geschreven kennis te testen en de bijhorende grammatica grondig te bestuderen.

Uitspraak

De uitspraak is van groot belang. Zonder een goede uitspraak is het onmogelijk om een goed gesprek aan te gaan. Top-idio voorziet u van een mooie zuiver Franse uitspraak. Deze uitspraak kunt u zelf inoefenen met behulp van de doorlopende vertaaloefeningen.

Systeemvereisten

PC 386 of hoger
Windows 3.1/95/98/Me/2000/NT/XP
4 MB RAM minimum
2x speed cd-rom lezer
Geluidskaart

Nog meer informatie!