Hartelijk welkom,

Zoals u weet zijn de wegen van het internet oneindig en geef ik u langs deze weg de kans om produkten welke u niet meer nodig heeft aan te bieden via verschillende veilingsites. De kosten en verkoopscommisie zullen uiteraard aan u doorgerekend worden maar verder hoeft u zich geen zorgen te maken qua nemen van foto's noch qua inbreng.

Wat ik echter wel wil vragen maar volledig vrijblijvend, is een donatie, naar gelang de tevredenheid van de verkoop, aan het V.Z.W. UNIVERS.CONTACTS.CHERNOBYL met maatschappelijke zetel te Dovatorstraat 2 te 247500 Rechitsa Regio Gomel rep . Belarus . Dit is een organisatie die zich bezig houdt met het plaatsen van kinderen met gezondheidsproblemen in belgische gezinnen. Mocht u zich echter geroepen voelen aan dit project deel te nemen en u beschikt over de nodige formulieren aarzel dan niet om met mij of de organisatie kontakt op te nemen.

Er worden tevens transporten ingelegd naar desbetreffend gebied om steun te betuigen aan deze mensen dus mocht u over goederen (kledij, etenswaren, meubels…..) beschikken welke u wenst te schenken aan de organisatie zullen deze uiteraard gratis opgehaald worden.

Hartelijk dank voor uw bezoek.