Welkom op onze website
Welkom op onze website
Welkom op onze websiteVerwarming


Plaatsing

Voor een kwalitatief hoogstaande installatie kan u bij ons terecht! Wij werken enkel met kwalitatieve producten van oa Weishaupt en Viessmann Wij zorgen voor: het ontwerp, studie en uitvoering van uw installatie nadat we de werken besproken hebben volgens uw noden.

Onderhoud/Herstellingen

Een goed onderhouden installatie is bedrijfzekere installatie! Voor het onderhoud van uw gas- of mazoutinstallatie kan u bij ons terecht! We onderhouden uw installatie zodat deze veilig, zuinig en wettelijk inorde is. U kan bij ons terecht voor zowel kleine vermogens als grote vermogens. Door onze erkenningen mogen wij aan alle vermogens werken zowel voor gas als mazout.

Vloer/wandverwarming

Vandaag de dag is het vanzelfsprekend dat we gebruik maken van verwarmings- en koelsystemen die optimaal afgestemd zijn in functie van de vereisten in woningen, kantoren, zalen, …. Het is dus niet vreemd dat bouwheren en planners in de keuze van een moderne en geavanceerde systeemoplossing kiezen voor een oppervlakteverwarming en -koeling. Ook het inbouwen van deze systemen ligt in de trend. Een optimaal en zorgvuldig gedoseerd binnentemperatuurprofiel bewijst elke dag de aanzienlijke voordelen van het oppervlakteverwarmings- en koelsysteem.

In vergelijking met de klassieke radiatoren ligt de ideale binnentemperatuur ongeveer 1 tot 2°C lager bij het gebruik van een oppervlakteverwarming. Dit levert een energiebesparing op van 6 tot 12%, evenals lagere systeem- en aanvoertemperaturen. Dit systeem kan perfect worden gecombineerd met alternatieve energiesystemen zoals warmtepompen en zonnecollectoren. Nog meer voordelen vindt u in de hygiënische voordelen: de uitdroging vernietigt immers de leefbaarheid van bacteriën en mijten. De verwarmingsvlakken moeten ook niet worden schoongemaakt.

Tankcontroles

Wij hebben een erkenningsnummer om periodieke controles voor stookolietanks uit te voeren. Concreet wordt er met een drukpomp een lichte druk op de tank gezet.
Een tankkeuring bestaat uit een opeenvolgende zaken:

 • Visuele controle van het mangat / tank.
 • Controle van aanwezigheid van slib en water in de tank.
 • Controle van de over-vul-beveiliging.
 • Controle van eventueel lekdetectiesysteem.
 • Dichtheidsproef (enkel ondergrondse tanks).
 • Afleveren van het conformiteitsattest.

 • Hieronder kan u de betreffende termijnen bekijken voor stookolietanks.
  Tankinhoud <5000 >5000 <5000 >5000
  Buiten waterwingebied 5 jaarlijks 2 jaarlijks Art.6.5.5.4* 3 jaarlijks
  Binnen waterwingebied 5 jaarlijks jaarlijks Art.6.5.5.4* 3 jaarlijks  verwarming40 verwarming41 verwarming42 verwarming43 verwarming verwarming2 verwarming3 verwarming4 verwarming5 verwarming6 verwarming7 verwarming8 verwarming9 verwarming10 verwarming11 verwarming12 verwarming13 verwarming14 verwarming15 verwarming16 verwarming17 verwarming18 verwarming19 verwarming20 verwarming21 verwarming22 verwarming23 verwarming24 verwarming25 verwarming26