wat is ildadee ?

Ildadee is één van de zovele grappige manieren waarop kinderen mijn naam uitspreken. Deze komt uit de mond van Zeger. En ildekadee gaat terug op de manier waarop mijn eerste kleuterjuf en mijn toenmalige klasgenootjes mijn naam uitspraken. "Mama, mama, er zit een Hildekadé in mijn klas", waarop die mama zich afvroeg of het nu Hilde Kadé was, dan wel Hildeke Adé ...

wie is ildadee ?

Ildadee, dat ben ik dus, Hilde Adé.

wat doet ildadee ?

boeken schrijven
Sinds september 2013 ligt er een heus naaiboek voor beginners en gevorderden in de winkel: Het naaiatelier van ILDADEE. Je kan het bij mij of in de boekenwinkel kopen. Mei 2015 is mijn tweede boek verschenen. Het is het eerste themaboek in de reeks Het naaiatelier van Ildadee: Het Broekenboek. Het tweede Broekenboek was voor 90% klaar, maar dat project is helaas afgeblazen na de overname van Davidsfonds Uitgeverij door WPG. De zoektocht naar een nieuwe uitgever heeft voorlopig niets opgebracht. Suggesties zijn altijd welkom ... !

lessen en workshops
Ik organiseer op gezinsvriendelijke uren naailessen: vanaf 20u30 zodat je de kans hebt om eerst nog de kinderen in bed te stoppen ... . Ook jongeren vanaf 12 jaar zijn welkom om de lessen te volgen. De lessen zijn gepersonaliseerd en à la carte: in kleine groepjes van 4 (tot maximum 6) personen werkt iedereen aan een eigen project en geef ik - individueel - hulp en uitleg aangepast aan het niveau.

kledij
Ildadee staat ook voor de kledij die ik vroeger ontwierp en maakte: feest- en bruidskledij, casual stukken en ook die ik ontwerp en maak: feest- en bruidskledij voor vrouwen en ook meer casual stukken. Voor baby's en kinderen is er ildekadee. Op dit moment kan je bij mij enkel nog terecht voor kleinere naai-opdrachten zoals herstellingen en aanpassingen.

 

Design by Hilde Adé
 
     

 

\00\00�