Binnenkort vindt u hier alle informatie over The Language Factory.
Ondertussen kunt u voor al uw taalbehoeften terecht op info@thelanguagefactory.be.

Bij The Language Factory bent u altijd zeker van een kwaliteitsvolle, vlotte vertaling die perfect is afgestemd op uw wensen en die van uw klanten. Bovendien staan we bekend om onze snelle service en correcte tarieven. Dankzij ons uitgebreide netwerk van uitstekende freelance vertalers, kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende talencombinaties.

Hebt u zelf iets geschreven dat u liefst nog eens wilt laten nalezen? Ook dat is geen probleem! The Language Factory helpt u graag verder met proofreading, hertaling, revisie, lokalisatie, enzovoort.

Naast onze schriftelijke taaldiensten bieden wij ook consecutief- en simultaanvertolking aan uit het Engels, het Frans en het Spaans naar het Nederlands. Voor andere talencombinaties doen wij een beroep op ervaren collega's, zodat u altijd over het juiste tolkenteam kunt beschikken voor uw vergadering, congres of evenement.

Hebt u vragen over onze diensten of over taal in het algemeen, of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw vertaling of vertolking? Stuur ons dan gerust een mailtje op info@thelanguagefactory.be.

U vindt ons ook op de socialenetwerksites LinkedIn, Twitter en Facebook: