COACHING EN COUNSELING VAN CHRONISCHE PATIĖNTEN

Chronisch ziek? En hoe moet je er mee leren leven ?      

   Achter de wolken

    schijnt de zon !

 

Elke dag opnieuw krijgen vele mensen te horen dat ze chronisch ziek zijn. Ze krijgen het advies om er maar mee leren te leven. Maar hoe doe je dat?

 

Ook hun partner, familieleden en omgeving worden hiermee geconfronteerd en hebben vaak problemen om hier mee om te gaan. Daarom werk ik ook met iedereen die op een of andere manier met ziekte te maken heeft.

 

Als coach en counselor help ik U zodat uw ziekte uw leven niet gaat beheersen. Ik werk met U in een vertrouwensrelatie. Samen gaan we op pad en zoeken we naar doelen die U nog wil en kan bereiken in uw leven. Ook uw naaste omgeving is welkom bij mij. U heeft veel meer mogelijkheden dan U denkt. Ook leer ik U positief denken en stimuleer ik uw zelfredzaamheid en eigenliefde. U zal veel meer zelfvertrouwen krijgen.  U krijgt inzicht in uw vragen en problemen zodat U beter in staat bent om zelf de juiste stappen te zetten en beter richting kunt geven aan uw leven. Ook leer ik U om beter met pijn om te gaan en beter stress te hanteren.

ADRES :

CHRONICO

COACHING EN COUNSELING CHRONISCHE PATIĖNTEN

AENDEKERK INGRID

FAZANTSTRAAT 40

3670 MEEUWEN-GRUITRODE

 

TELEFOON : 089/85.20.57
EMAIL : ingrid.aendekerk@telenet.be

WEBSITE :  www.chronico.be

OND. NR. 0886 655 323

 

 

Bent U chronisch ziek en begint uw ziekte uw leven te beheersen ? Laat dit niet gebeuren ! Voer zelf de regie over uw leven !