InnerSense
InnerSenseMassageTherapieTarievenPromotiesIdeetipsPraktisch

 

Home

 

De eerste keer

Het moet eens de eerste keer zijn. Als je er klaar voor bent, neem gerust contact met me op, en stel de vragen die je nog zou hebben. De rest is makkelijker dan u denkt.

Als je komt, respecteer dan alvast het uur van de afspraak. Ik werk alleen, en kan onmogelijk de deur openen als de vorige sessie nog niet afgelopen is. Dit hoeft echter geen probleem te zijn aangezien ervoor gezorgd wordt dat er ruim tijd zit tussen twee afspraken.

Op het moment van de afspraak bent u alleen in behandeling. Dit is een bewuste keuze vermits uw behandeling enkel uzelf aangaat, zodat u in uw beleving enkel bezig kunt zijn met uw eigen gevoelens. De enige manier trouwens om te komen tot de beste resultaten. Op deze manier worden daarenboven hinderlijke geluiden vermeden.

Voor we met de massage beginnen, maken we kort even kennis. Ik tracht te weten te komen wat je drijfveren zijn geweest om langs te komen, en pols uiteraard naar de punten waaraan ik bij de massage aandacht dien te besteden (beperkingen, gevoeligheden, medische problemen, wat je al dan niet prettig vindt,Ö). De muziek speelt ondertussen zacht, een geschikt aroma vult de kamer, het licht is lichtjes gedempt, de kaarsjes branden en de kamertemperatuur is zoín 22 graden.
Indien nodig is er nu nog de mogelijkheid voor een sanitaire stop.

Dan is het tijd voor de massage. Terwijl ik de praktijkruimte verlaat, kunt u juwelen-sieraden uitdoen en zich in alle rust uitkleden. Je kan hierbij kiezen om bij een volledige lichaamsmassage of zwangerschapsmassage, volledig naakt of enkel met slip (tanga slip indien mogelijk) de behandeling te volgen. Weet alleszins dat je tijdens de massage voor het grootste deel onder een badlaken ligt, en dat enkel het deel van het lichaam dat op dat moment gemasseerd wordt, onbedekt is. Bij het omdraaien op de tafel hou ik een handdoek voor u. Uiteraard ben je helemaal vrij in de keuze die je maakt, maar weet dat het enkel mogelijk is om lange, zeer ontspannende strijkbewegingen te maken wanneer je volledig naakt bent. Laat het al of niet volledig ontkleed zijn je in ieder geval niet afhouden van de bijzondere ervaring van een massage. Er is altijd een vorm te vinden die voor jou prettig is.
GSM wordt uiteraard uitgezet, want hinderlijke beltonen horen hier niet thuis.

Vervolgens neem je op je buik (kan anders zijn bij een zwangerschapsmassage) plaats op de massagetafel dewelke reeds werd voorverwarmd. Warmte speelt namelijk een belangrijke rol in het hele ontspanningsgebeuren.

Na eerst even aangeklopt te hebben, kom ik terug de praktijkruimte binnen. Ik dek je toe met een zacht badlaken, zodat u zich lekker ingepakt voelt. Een zachte rol onder de enkels geven u een prettige, gemakkelijke houding.

Dan begint de eigenlijke massage. Afhankelijk van de gekozen formule, droomt u 3 kwartier tot 2 uur weg in een continue, vloeiende massage. U bent wakker en droomt tegelijk. Tijdens de sessie wordt er meestal niet gepraat, zodat u zich in alle rust op uw gevoel kunt concentreren. Wel kunt u altijd zeggen wanneer u iets graag anders wilt. Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van een warme natuurlijke olie. Als u weet dat u allergisch bent voor bepaalde oliŽn, gelieve dat dan even van tevoren melden.

Na de massage, krijg je nog de tijd om even na te soesen. Ondertussen zorg ik voor wat thee, vruchtensap of water. Daarna kunt u zich aankleden, en kunnen we nog even napraten over wat je prettig vond, wat beter zou kunnen, Ö

Vervolgens wordt afgerekend, indien gewenst een nieuwe afspraak gemaakt en afscheid genomen.
Proficiat, u zult zich nu als herboren voelen en klaar zijn een nieuw leven in te stappen !!

 

 

InnerSense Relaxatie massage 
InnerSense Vitalo massage 
InnerSense Zwangerschapsmassage 
InnerSense Hot Stone Massage 
InnerSense Anti Cellulite massage 
De eerste keer 
Links 

 

 

InnerSense

 

Adres:

    Rijkenhoekstraat 28

    3191 Boortmeerbeek

BelgiŽ

Tel: +32 (0)477/52.20.01

Email: info@innersense.be


Openingsuren:
   Enkel na afspraak
   ma - vrij: van 9u tot 18u

en van 20u30 tot 23u

   za & zo op aanvraag

   Gesloten op feestdagen

©2007  InnerSense Ė Rudy Van Loo