InnerSense
InnerSenseMassageTherapieTarievenPromotiesIdeetipsPraktisch

 

Home

 

InnerSense Hot Stone massage

De Hot Stone Massage is zowat de populairste massage, zowel bij mannen als bij vrouwen.

Een hotstonemassage is, zoals de naam al aangeeft, een massage met warme stenen. Het is een geweldig intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren waardoor het spanningen verlicht waarbij tegelijk het lichaam veel energie ontvangt. Hot stone massage zorgt dus voor een diepe relaxatie en ontgiftiging. Het is, in tegenstelling tot wat sommige mensen denken, een krachtige en diepe massage.

De stenen die gebruikt worden zijn afgeronde basaltstenen, dit zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn door wind en water. Tijdens de massage worden er zowel grote als kleine stenen gebruikt die een temperatuur hebben van ongeveer vijfenveertig graden. Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd. De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige bewegingen. Door de combinatie van warmte en beweging kan er dieper op het spierweefsel ingewerkt worden, wat de massage effectiever maakt. Een Hot Stone massage draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam: het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam in balans.

Een hotstonemassage is daarom aangewezen bij onderstaande ongemakken:

  • Spierpijn: rug-, nek-, schouder- en andere vormen van spierpijn
  • Gewrichtspijn
  • Zenuwpijn
  • Slechte doorbloeding
  • Vermoeidheid
  • Gevoel van verzwaktheid
  • Stress
  • Burn-out
  • Fybromyalgie
  • Spijsverteringsproblemen

En natuurlijk is deze massage zeer geschikt om te genieten van een weldadige ontspanning waardoor gezegd kan worden dat de Hot Stone massage geschikt is voor iedereen die lekker zijn lichaam wil laten verwennen en wil relaxen. 

Bij de lichaamsmassages kan je de tijdsduur zelf kiezen. Voor een volledige lichaamsmassage wordt negentig minuten aangeraden. Wens je enkel een rugmassage, dan kunnen zestig minuten volstaan.

Als massage nieuw voor u is, kunt u steeds een kijkje nemen in de rubrieken  Waarom massage ?  Voor wie ?  De voordelen van massage en De eerste keer.

Het aanbod en de prijzen van de InnerSense massages zijn terug te vinden onder de rubriek Tarieven.

 

 

InnerSense Relaxatie massage 
InnerSense Vitalo massage 
InnerSense Zwangerschapsmassage 
InnerSense Hot Stone Massage 
InnerSense Anti Cellulite massage 
De eerste keer 
Links 

 

 

InnerSense

 

Adres:

    Rijkenhoekstraat 28

    3191 Boortmeerbeek

BelgiŽ

Tel: +32 (0)477/52.20.01

Email: info@innersense.be


Openingsuren:
   Enkel na afspraak
   ma - vrij: van 9u tot 18u

en van 20u30 tot 23u

   za & zo op aanvraag

   Gesloten op feestdagen

©2007  InnerSense Ė Rudy Van Loo