InnerSense
InnerSenseMassageTherapieTarievenPromotiesIdeetipsPraktisch

 

Home

 

InnerSense Intu´tieve massage

Bij een Intu´tieve massage worden gevoelens van welbehagen, vertrouwen en vreugde opgeroepen. Er kan energie worden vrijgemaakt die voorheen verspild werd aan spanning, en ook de houding en de gezichtsuitdrukking kunnen drastisch veranderen doordat chronische gewoonten van actie en reactie worden doorbroken. Op geestelijk niveau kan zowel de masseur als de ontvanger een verhoogde staat van bewustzijn bereiken, een 'aanwezig zijn in het moment' zoals ook bij meditatie wordt ervaren.

Ziekte, pijn en depressie zijn vaak een hulp om aandacht te geven aan de ontwikkeling van ons menszijn, een bijdrage aan bewustwording, lichamelijk, geestelijk en emotioneel.

Deze massage leidt tot bewustwording, innerlijke groei en rust. Het is de bedoeling om levenskracht vrij te maken zodat de persoon kan worden wie hij in wezen is.

Het is een heel persoonlijke massage waarin de masseur de kans krijgt om in alle vrijheid al zijn kennis toe te passen. Door het spontane karakter van deze behandeling zijn geen twee massages gelijk.

Met invloeden uit verschillende stromingen en eigen creaties bekomt men een volledige, holistische lichaamsmassage. De ontvanger krijgt hierbij de kans om zijn eigen wensen duidelijk te maken. Zodoende kunnen we ons samen concentreren op wat u aangenaam vindt en het beste voor u is.

Met respect voor jouw grenzen, wordt u gemasseerd door bezielde handen. Voel je aan-geraakt !

Als massage nieuw voor uis, kunt u steeds een kijkje nemen in de rubrieken  Waarom massage ?  Voor wie ?  De voordelen van massage en De eerste keer.

Het aanbod en de prijzen van de InnerSense massages zijn terug te vinden onder de rubriek Tarieven.

 

 

InnerSense Relaxatie massage 
InnerSense Vitalo massage 
InnerSense Zwangerschapsmassage 
InnerSense Hot Stone Massage 
InnerSense Anti Cellulite massage 
De eerste keer 
Links 

 

 

InnerSense

 

Adres:

    Rijkenhoekstraat 28

    3191 Boortmeerbeek

BelgiŰ

Tel: +32 (0)477/52.20.01

Email: info@innersense.be


Openingsuren:
   Enkel na afspraak
   ma - vrij: van 9u tot 18u

en van 20u30 tot 23u

   za & zo op aanvraag

   Gesloten op feestdagen

ę2007  InnerSense ľ Rudy Van Loo