InnerSense
InnerSenseMassageTherapieTarievenPromotiesIdeetipsPraktisch

 

Home

 

InnerSense Klassieke massage

Massage is een weldaad voor zowel lichaam als geest. Geen vluchtige, ruwe aanval maar een ontspanning van het ganse lichaam. Dit in een ontspannen sfeer: kaarslicht, een aangenaam aroma, rustgevende muziek, warme olie, en zachte handdoeken. Hiervan kom je helemaal tot rust en voel je je nadien als herboren.

De InnerSense Klassieke lichaamsmassage, is een massage die gebruik maakt van lange strijkingen (effleurages), knedingen (petrissages), duimrollen, tampotement en reflexzone-technieken (voetmassage). Moeilijke termen, maar wees niet ongerust, het is een hele vriendelijke, zachte massagevorm die je gegarandeerd tot een diepe vorm van ontspanning brengt. Je bent uniek en verschilt van alle anderen door je lichaamsbouw, behoeftes, reactiepatronen, gevoeligheden, je hele voorgeschiedenis. Tijdens de sessie zoek ik een combinatie van massagetechnieken die op dat moment het beste bij je passen.

De massage olie die hierbij gebruikt wordt is een mix van amandel, macadamianoot, sheabutter, jojoba en Vitamine E. Het is een kwalitatief hoogstaand natuurproduct dat zorgt voor een optimaal contact en dat bovendien zeer goed wordt opgenomen door praktisch alle huidsoorten.

Om tegemoet te komen aan ieders wensen, werden een aantal massagearrangementen samengesteld. Ze omvatten zowel de gedeeltelijke als de volledige (= holistische) lichaamsmassages. De eerste groep bevat de kortere behandelingen van onder andere rug, nek, schouders armen, billen, benen en voeten. De meest uitgebreide massage in deze categorie neemt een uur in beslag, de kortste zo’n 30 minuten.

Wat de volledige, holistische lichaamsmassages betreft, werden een 3-tal arrangementen samengesteld, elk met een andere duur: Light (60 minuten), Luxe (90 minuten) en Super Deluxe (120 minuten). Het volledige lichaam wordt hierbij behandeld, op uitzondering uiteraard van de intieme zones. U kunt steeds aangeven welke zones u extra behandeld wilt, en welke helemaal niet.

Op basis van de reactiesdie we mochten ontvangen, kunnen we alvast besluiten dat de gegeven massages een unieke ervaring zijn en een diepe indruk nalaten. Aan u om dit ook eens te komen beleven…

Als massage nieuw voor u is, kunt u steeds een kijkje nemen in de rubrieken  Waarom massage ?  Voor wie ?  De voordelen van massage en De eerste keer.

Het aanbod en de prijzen van de InnerSense massages zijn terug te vinden onder de rubriek Tarieven.

 

 

InnerSense Relaxatie massage 
InnerSense Vitalo massage 
InnerSense Zwangerschapsmassage 
InnerSense Hot Stone Massage 
InnerSense Anti Cellulite massage 
De eerste keer 
Links 

 

 

InnerSense

 

Adres:

    Rijkenhoekstraat 28

    3191 Boortmeerbeek

België

Tel: +32 (0)477/52.20.01

Email: info@innersense.be


Openingsuren:
   Enkel na afspraak
   ma - vrij: van 9u tot 18u

en van 20u30 tot 23u

   za & zo op aanvraag

   Gesloten op feestdagen

©2007  InnerSense – Rudy Van Loo