InnerSense
InnerSenseMassageTherapieTarievenPromotiesIdeetipsPraktisch

 

Home

 

InnerSense zwangerschapsmassage

Zwangerschap is een van de meest bijzondere perioden in een vrouwenleven en ook één van de zwaarste perioden. Massage is een uitstekende manier om enkele zwangerschapssymptomen zowel op lichamelijk als mentaal vlak te verlichten zodat de aanstaande moeder met veel vreugde kan genieten van deze zeer speciale tijd.

Tijdens de zwangerschap wordt er vaak meer druk uitgeoefend op de rugspieren. De borsten zijn gewoonlijk zwaarder en bovendien draagt de aanstaande moeder extra gewicht mee. De rugspieren staan dus aan meer spanning bloot en het masseren van de onderrug richting nek en schouders is een belangrijk onderdeel van een zwangerschapsmassage. Ook benen, enkels en voeten raken in deze periode vaak (over)vermoeid, en worden dus tijdens een massagesessie extra verwend. Er zal voor gezorgd worden dat zowel de doorbloeding als de vochthuishouding verbetert, wat dan weer zorgt voor verlichting en ontspanning van het hele lichaam.

De technieken die gebruikt worden tijdens de massage, maken gebruik van lange strijkingen (effleurages), knedingen (petrissages) en duimrollen. Zeker geen harde of gevaarlijke technieken maar zachte massagevormen die gegarandeerd een diepe ontspanning laten ervaren en de aanstaande moeder klaarmaken om er weer tegenaan te gaan. Tijdens de behandeling wordt de best mogelijke houding uitgekozen om gemasseerd te worden, want een goede lig- of zithouding zijn noodzakelijk voor een optimaal resultaat. 

De massage olie die gebruikt wordt is een mix van amandel, macadamianoot, sheabutter, jojoba en Vitamine E. Het is een kwalitatief hoogstaand natuurproduct dat zorgt voor een optimaal contact en dat bovendien zeer goed wordt opgenomen door praktisch alle huidsoorten.

Naast deze extra lichamelijke aandacht wordt door de zachte en warme vorm van aanraking ook rechtstreeks gewerkt aan de mentale ingesteldheid van de aanstaande moeder. Vaak krijgt de vrouw in deze periode niet de aandacht die ze nodig heeft.  Een zeer belangrijk maar vaak onderschat aandachtspunt, waaraan een goede massage zeker tegemoet komt.

Een InnerSense zwangerschapsmassage duurt minstens 1 uur, maar er kan ook gekozen worden voor 1 1/2 of 2 uur. De lichaamsdelen die behandeld worden zijn nek, rug, schouders, armen, handen, aangezicht, buik, billen, benen, enkels en voeten. U kunt uiteraard steeds aangeven welke zones u extra behandeld wilt, en welke helemaal niet.

Als massage nieuw voor u is, kunt u steeds een kijkje nemen in de rubrieken  Waarom massage ?  Voor wie ?  De voordelen van massage en De eerste keer.

Het aanbod en de prijzen van de InnerSense massages zijn terug te vinden onder de rubriek Tarieven.

 

 

InnerSense Relaxatie massage 
InnerSense Vitalo massage 
InnerSense Zwangerschapsmassage 
InnerSense Hot Stone Massage 
InnerSense Anti Cellulite massage 
De eerste keer 
Links 

 

 

InnerSense

 

Adres:

    Rijkenhoekstraat 28

    3191 Boortmeerbeek

België

Tel: +32 (0)477/52.20.01

Email: info@innersense.be


Openingsuren:
   Enkel na afspraak
   ma - vrij: van 9u tot 18u

en van 20u30 tot 23u

   za & zo op aanvraag

   Gesloten op feestdagen

©2007  InnerSense – Rudy Van Loo