InnerSense
InnerSenseMassageTherapieTarievenPromotiesIdeetipsPraktisch

 

Home

 

Waarom massages ?

Meer en meer krijgen we te kampen met stressfactoren dewelke zonder behandeling, een negatieve impact hebben op de gezondheid en aldus het algemeen welzijn. Om hieraan te verhelpen of te voorkomen, is massage zeer heilzaam.

Massage is de natuurlijkste vorm van genezen en is in feite een therapie die iedereen wel eens gebruikt, zonder er bij stil te staan. Wrijven om de pijn te verlichten en om ervoor te zorgen dat het beter voelt. Doen uw schouders pijn, dan vraagt u wellicht iemand om even te wrijven; als u voetpijn heeft, trekt u misschien de schoenen uit en buigt de tenen. Aanraken is een van de prettigste manieren om verharde spieren te ontspannen. Als onze spieren ontspannen zijn, werken alle fysieke processen beter en efficiŽnter. Hierdoor krijgen we een andere kijk op het leven, daar gespannen spieren en een traag lymfestelsel ernaar neigen onze perceptie te vertroebelen, waardoor we bevooroordeelder naar het leven kijken.

Bovendien worden we steeds onafhankelijker van mekaar en trekken ons steeds meer in onszelf terug, waarmee de menselijke aanraking sporadischer wordt en een formeler karakter krijgt. Aanraking is echter een zeer belangrijke levensbehoefte ! Zonder aanraking wordt het leven kouder en voel je je meer alleen en dat is strijdig met onze behoefte om te voelen dat je een plek in een groep hebt. Massage biedt de mogelijkheid om het intermenselijke contact te herstellen, waarbij de ontspanning het algemeen welzijn bevordert.

Wie in de oosterse wereld rondreist, zal vaak genoeg zien masseren. In deze landen wordt massage niet alleen gezien als iets weldadigs, maar ook als een manier van leven. Dagelijks worden de kinderen er bijvoorbeeld gemasseerd. Onderzoek heeft aangetoond dat zuigelingen die opgepakt en geknuffeld worden, sneller aankomen dan de anderen en dat ook hun gezondheid sneller vooruit gaat dan die van de babyís die in de wieg gelaten worden.

Massage brengt aldus het lichaam in balans en heeft een zeer positieve invloed op de geest. Niet voor niets worden massagetechnieken al eeuwenlang gebruikt om het lichaam te bevrijden van spanningen en als natuurlijke bron van rust en ontspanning. Massage is loslaten, even niks doen maar genieten en tot rust komen, zowel voor hem als voor haar. Massage staat dan ook voor op en top genieten terwijl het algemeen welzijn wordt bevorderd.

'Je gedachten even loslaten, het hoofd terug helder maken en genieten ... je voelt je als herboren' 

 

 

InnerSense Relaxatie massage 
InnerSense Vitalo massage 
InnerSense Zwangerschapsmassage 
InnerSense Hot Stone Massage 
InnerSense Anti Cellulite massage 
De eerste keer 
Links 

 

 

InnerSense

 

Adres:

    Rijkenhoekstraat 28

    3191 Boortmeerbeek

BelgiŽ

Tel: +32 (0)477/52.20.01

Email: info@innersense.be


Openingsuren:
   Enkel na afspraak
   ma - vrij: van 9u tot 18u

en van 20u30 tot 23u

   za & zo op aanvraag

   Gesloten op feestdagen

©2007  InnerSense Ė Rudy Van Loo