Proactive Expert Advice For Your Healthy Business

 
 

Klanten

Nederlands English
 
   

  Home

  Expertise

  Concept

  Doe de test

  Klanten

  Contact

 
     
  Yuse: planningssoftware voor de Kritische Diensten en Elektronisch Patientendossier
Inventive Care heeft gedurende 6 maanden de herstart van de Yuse-productportfolio mee uitgewerkt. Dit omvatte het plannen van de vermarktingsstrategie, het ontwikkelen en uitwerken van de geschikte tools om de portfolio te introduceren tot het effectief toetsen van de ontwikkelde middelen bij de klant.

Ascom Wireless Systems Global: Provider of Customized On-site Wireless Communications Solutions. Het evalueren van de wereldwijde communicatiemiddelen in het raam van de locale marktbehoeften en in functie van de geleverde competenties en diensten.

SONY-Healthcare Europe
SONY
-Healthcare Global : Samen met het Sony-management, uitwerken en evalueren van een Business Plan om de huidige Healthcare-strategie, gebouwd rond traditionele producten, om te buigen tot een geïntegreerde oplossingsbenadering. Na goedkeuring van dit plan werd een implementatieplan uitgewerkt.

Ascom Wireless Systems Belgium: Het begeleiden en uitwerken van de omschakeling van productverkoop naar geïntegreerde verkoop van oplossingen.

Intelli Partners:
Evalueren van de competenties en afstemmen met de ambitie om mobiele applicatie in gezondheidszorg uit te rollen.

Bekaert Speciality Products, USA:
Bepaling van de kerncompetenties op het gebied van dunne folies en evaluatie van de marktbehoeften. Uiteindelijk werden een er aantal oplossingen voorgesteld.

 

Belgische Ziekenhuizen (samen met Livingstone en Prof Paul Gemmel): St Jan Brugge en Emmaus

Spiegelen van de organisatie en het reflecteren tegen de perceptie van de partners en “aandeelhouders” en de basis leggen om de verschillende teams in het ziekenhuis (opnieuw) te motiveren

 
 
     
© Copyright 2009 inventivecare.be. All Rights Reserved.