Pretpark Islands Of Adventure
Jurassic Park Discovery Center Bewonder de fossielen van de T-rex en andere dinosaurussen. Je kan je dna laten testen om te weten wat voor dinosauraus jij zou zijn, een jager of een herbivoor.
Jurassic Park River Adventure Je vaart langs enorme, wonderlijke dinosaurussen tot er iets vreselijk mis gaat. De boot verandert van koers en komt in het verboden Raptor Containment Area terecht. De hekken zijn verwoest, de roofvogels ontsnapt en de enige manier om te ontsnappen van de Tyrannosaurus Rex is een 25 meter duik in het duister.
Doctor Doom’s Fear Fall  Als volgeling van Doctor Doom heb je geen keuze. Om zijn nieuwste, duivelse experiment te dienen, werd een apparaat gemaakt om elk grammetje angst uit je lichaam te trekken, zodat hij het kan gebruiken tegen de Fantastic Four. Je wordt de lucht in gekatapulteerd tot een hoogte van 185 meter en daarna ga je in vrije val.
The Hulk Roller Coaster Treed binnen tot het laboratorium van Dr. Bruce Banner. Als je zijn gamma-ray accelerator waarschuwingslichten ziet knipperen en sirenes hoort dan is er iets vreselijk misgegaan met het experiment. Je transformeert in de Incredible Hulk. In deze rollercoaster accelereer je van 0 tot 64 km/u in 2 seconden.
Flight Of The Hippogrif Stop even bij Hagrid’s hut om te leren hoe je een Hippogrief moet benaderen en daarna kan de vlucht beginnen.
Harry Potter And The Forbidden Journey Treed het kasteel van Zweinstein binnen en bezoek de kamers waaronder het kantoor van Perkamentus en het lokaal van Verweer tegen de Zwarte Kunsten. Daarna vlieg je met Harry Potter en zijn vrienden op weg naar een spannend avontuur en vecht tegen duistere wezens zoals dementoren.
Dudley Do-Right Ripsaw Falls Zal Dudley Do-Right en zijn trouwe paard Horse, Nell op tijd bereiken om haar te redden? Ondek het in deze waanzinnige waterattractie.
Popeye & Bluto’s Bilge-Rat Barges Vaar door de waterwegen van Sweet Haven en ontdek de verschillende, amusante waterscènes zoals watervallen en een waterspuitende octopus. Wees niet verbaasd als je helemaal doorweekt ben.