Welkom op de Bello VZW  website.
Vanaf 4 juli 2012 is deze site terug te vinden via het oude adres  "users.telenet.be/jan.geurts1"  
Het vaste nummer van BELLO is : 012/26.11.71 .....
de  GSM : 0475/348.916
enig geldig e-mail adres: bellovzw@telenet.be

Doelstelling   |   Evenementen   |   Vermiste dieren   |   Terug bij de baas   |   Links   |   Tips .....   |   Het Bello Team   |   Neem contact op met ons   |   Verhalen...   |   Baasje gezocht .

BELANGRIJK : indien u naar Frankrijk op verlof gaat, of op doorreis bent, en uw hondje geraakt verloren ofwel vindt u daar een huisdier, neem dan contact op met :
ANNIMAL PERDU ; 0800/300.400 , dan wordt u geholpen !

Bello-vzw vond mooie spreuken
Mijn doel in het leven is om zo'n goed mens te worden, als mijn honden denken dat ik ben !

    De reden waarom honden zoveel vrienden hebben is omdat ze hun staart bewegen, in plaats van hun tong !!!!!

                      

Denk aan het trieste en erbarmelijke leven, dat al de fokteefjes moeten ondergaan bij "zwart fokkers" als u een puppy wil aanschaffen, en ga steeds naar officiële erkende fokkers, of ga eens kijken in onze asiels, waar heel veel prachtige hondjes te vinden zijn, voor belachelijk lage prijzen ! Bezorg deze lieve diertjes een gelukkig leven, inplaats van "gangsters " rijk te maken !  

     

Op 25 januari, lag er hier veel sneeuw en ik was bang om Prinske, de Shetland pony zijn eten te gaan brengen .... maar de slimme Prins zorgde voor een goede oplossing, en hij stapte over zijn draad en kwam  naar mij om hier uit de bak van Kyon te komen eten !In de zomer draagt hij graag een strohoed tegen de zon !
   

  Op 25-11-2015 bestaat Bello-vzw reeds 18 jaar , het zou ons veel plezier doen om een mailtje van u te krijgen, waarin u ons werk steunt, iedereen weet dat we elke dag voor u klaar staan, vooral met raad en daad. Een kleine gift op onze rekening is altijd welkom : IBAN BE80 7353 2409 5677 . Het geeft ons de kracht om ons werk verder te zetten.
Vul hier uw emailadres in en we houden u op de hoogte van de veranderingen op deze site,
AanmeldenAfmelden
Powered by YourMailinglistProvider.com


Bello is een vereniging zonder winstoogmerk die alle gegevens noteert van verloren en gevonden huisdieren die bij ons worden gemeld door de verontruste eigenaars, dierenliefhebbers, federale politie , de Limburgse hondenvangers en enkele asielcentra. De meldingen kunnen gebeuren via telefoon  : 012/26.11.71 -of  GSM : 0475/34.89.16, of  e-mail, kan gemakkelijk met foto - Geef dan zoveel mogelijk informatie en vergeet niet uw tel- of GSM nummer te vermelden, ook de plaats waar het dier verdwenen is.

Het provinciebestuur van Limburg steunt dit initiatief     .

De Limburgse gemeente RIEMST steunt ook het werk dat Bello vzw doet in verband met dierenwelzijn .
Alle leden van de VZW Bello werken op vrijwillige basis, en onze grootste beloning is de vreugde van volwassenen en kinderen bij het terugzien van hun troeteldiertje. Maar spijtig genoeg heeft Bello ook nog eurotjes nodig om goed te kunnen werken.... elke gift van de mensen die ons werk naar waarde schatten is altijd welkom.

Dit verstevigt onze wil om dit werk verder te blijven doen. Wij hebben de vzw opgericht op 25 november 1997 in het stadhuis van Maaseik.
 Bello heeft reeds meer dan 21.000 ... meldingen binnen .kregen, van verloren of gevonden huisdieren in en rond de provincie Limburg...... Omdat huisdieren geen grenzen kennen vinden wij het evident om ook de rand van Limburg: Nederlands Limburg, Luik, Vlaams Brabant, Antwerpen enz... te helpen als we kunnen.

Niet altijd krijgen wij bericht van een gelukkige eigenaar die via ons, de politie of het asiel zijn of haar huisdier terug heeft! Alle leuke verhaaltjes zijn welkom en krijgen een plaats op deze site!

Wij wéten dat we vele mensen gelukkig maken.......
  door op de afbeelding te klikken kan je ons direct mailen.