Wat kunt u op deze site verwachten?

Allereerst: heel veel foto's van planten.

Wij zijn nu eenmaal vaste planten liefhebbers in hart en nieren dus is het logisch dat er vele soorten in de tuin te vinden zijn. Ondertussen hebben we een collectie van meer dan 900 soorten, en dan tellen we de struiken, bomen en éénjarigen niet mee. Een overzicht van de planten met de correcte Latijnse naam die in onze tuin te vinden zijn kunt u vinden onder plantenlijst.

 

Als u eens wilt bekijken hoe de tuin eruit zag voor we aan het reuzenkarwei begonnen dan moet u eens kijken op de bladzijde met als thema: tuin voor en na.

 

Ga naar menu

Combinaties van verschillende vaste planten met de Latijnse benamingen kunt u vinden onder de knop combinaties.

 

Bezoek aan de tuin

In 2014 openen we nog een keer de tuinpoort voor bezoekers

We hebben in die tijd niet stil gezeten en een heel nieuw stuk erbij aangelegd.

Recente foto's van de tuin

(juni 2013) kunt u hier vinden

Recente foto's

 

Indien u vragen heeft hierover kunt u ons vinden via contact. Ondertussen kunt u via uw computer een  bezoek brengen aan de tuin. Op het tuinplan op virtueel tuinbezoek kunt op de rode knoppen drukken. U ziet het uitzicht vanaf die plaats en kunt zo een idee krijgen hoe onze tuin eruit ziet. Bij de foto's staat uitleg.

Als u enkel foto's van de tuin wilt zien moet u eens kijken op de fotocollage van de tuin.

Een artikel over planten die bloeien in de nazomer en de herfst en zo het bloeiseizoen in uw tuin verlengen.

Planten die bloeien in de herfst.

Foto's van planten door de seizoenen heen zijn ook op deze site te vinden. Zowel in de winter, herfst, zomer als lente is er in onze tuin altijd wel iets dat bloeit.

 

 

.

 

Als het u mocht interesseren wat de top-10 is van onze lievelingsplanten dan kunt u kijken dan moet u hier klikken, en als we toch bezig zijn geven we u de top-10 van lievelingsgrassen er bovenop.
 

 

Alle foto's zijn door ons gemaakt. U vind ze hier meestal op een klein formaat.

Indien u een foto wenst te gebruiken hoeft u het maar te vragen. Wij sturen u desgewenst een afbeelding in grotere resolutie.

Bronvermelding wordt dan wel gevraagd.

 

Allerlei soorten tuinlinks, van andere tuinliefhebbers die hun tuin openzetten, interessante plantenkwekerijen, tuinen in het buitenland tot verschillende plantenverenigingen. U kunt het vinden onder tuinlinks.
 

Indien u contact met ons wenst op te nemen:

jan.mieke.bastiaens@pandora.be

terug naar startpagina

version francaise

English version