Header image header image 2  
 

 
 
HOME

Beste vrienden,

Zoals ieder onder ons reeds zal weten is onze vriend Dirk De Clercq ingevolge een ongelukkige samenloop van omstandigheden na een chirurgische ingreep in een rolstoel terecht gekomen.

Dirk is iemand die zich steeds heeft ingezet in het verenigingsleven van Ename. Hij was er bij toen het vernieuwd feestcomité werd opgericht. Was ook ruime tijd bestuurslid van onze plaatselijke kwb en was er ook steeds bij om aan het roer te staan als er een sociale activiteit in onze gemeente werd ingericht,teveel om op te sommen waar hij zich voor heeft ingezet.

Onlangs heeft Dirk vernomen dat hij er niet meer moet op rekenen zijn rolstoel nog te kunnen verlaten. Een zware klap voor iemand van 51 jaar en voor zijn gezin.

Niet alleen zijn handicap is zwaar voor dragen, maar ook het financieel plaatje zal zwaar doorwegen op een nog relatief jong gezin.

Met een paar mensen hebben we een paar weken geleden een ballonnetje opgelaten om te kijken of we Dirk een financieel steuntje zouden kunnen geven door het inrichten van een benefietetentje/drinkentje.