Over ons

Wij helpen U graag verder met volgende diensten.

Webdesign

Op zoek naar een eigen webstek? Je weet wel wat je wil, maar je krijgt het zelf niet voor mekaar? Neem dan zo snel mogelijk contact op met janschraepen.be en laat je informeren over de mogelijkheden.

Meer en meer personen, bedrijven en/of verenigingen willen een eigen plek op het internet. Het is echter niet iedereen gegeven om een (degelijke) website in elkaar te steken. janschraepen.be wil samen met U jouw droom-site bouwen. Afhankelijk van uw noden bieden wij het volgende aan:

 • statische website
 • dynamische website

Het ontwerpen en bouwen van een website kost véél tijd en moeite. Alles hangt af van de omvang van de website, de te gebruiken technologiën, ... . Naast het ontwerp en de bouw van de website moet er tevens ook al nagedacht worden over de hostingmogelijkheden, het onderhoud van de website en een domeinnaamregistratie.

janschraepen.be wil U hierbij van dienst zijn. Neem contact met ons op voor gedetailleerde informatie.

Grafisch ontwerp

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Het uitzicht van een product, maakt of kraakt het. Wens je je bedrijf, partij of vereniging eens van look te veranderen, dan wil janschraepen.be je daar graag mee helpen.

Creatief en origineel zijn is niet vanzelfsprekend. Iedereen heeft wel eens brieven, folders of ander drukwerk in zijn/haar brievenbus gehad, die hij/zij zonder één oogopslag in de papierbak kiepert. Meestal komt dit doordat deze weinig attractief voor de dag kwamen. janschraepen.be wil samen met U de verzorging van het grafisch materiaal doen, zodat U herkenbaar voor de dag komt. Wij kunnen U bijvoorbeeld volgende items aanbieden:

 • business cards
 • logo's
 • etc.

Het ontwerpen van grafisch materiaal is tijdrovend. In de meeste gevallen zitten de geesten van de klant en de ontwerpers niet meteen op dezelfde lijn. Het is ook belangrijk de juiste look te vinden voor het grafische materiaal. janschraepen.be wil graag voor de uitwerking van het grafisch materiaal zorgen. Het drukwerk zelf wordt door een gespecialiseerde firma uitgevoerd.

Varia

 • Software op maat
Nood aan een software toepassing die je administratie vergemakkelijkt? Of een applicatie waarmee U uw werk efficiënter kan uitvoeren. Contacteer ons voor meer informatie.

 • Verkoop / Onderhoud / Herstel
U bent op zoek naar een nieuwe laptop of desktop pc? Wij zoeken voor U het meest geschikte toestel uit, en dat aan uw budget. Daarboven kan U ook steeds op onze diensten na-verkoop rekenen.

Je Pc doet raar en weet niet wat er scheelt? Last van spyware/virussen en geraakt er zelf niet vanaf? Of je wil je systeem laten herinstallatie? Dan ben je bij janschraepen.be op het juiste adres. Om dataverlies zo veel mogelijk te vermijden zal er getracht worden een back-up van het volledige systeem te nemen. Bij een volledige herinstallatie wordt er van de klant verwacht dat hij alle nodige software ter beschikking stelt.

Ons werk

Een greep uit de gerealiseerde projecten.

Contacteer ons

Meer informatie nodig? Of andere vragen? Contacteer ons via onderstaand formulier.

Contactgegevens

 • info@janschraepen.be
 • 0475 78 85 16
 • Beemdstraat 13a
  3723 Guigoven
 • BTW 0898.001.551
 • IBAN BE16 0015 5370 4974
  BIC GEBABEBB
 • Openingsuren:
  Enkel op afspraak