Jean-Paul Mertens

U wenst uw evenement een extra toets te geven? Of wilt u, al dan niet samen met vrienden, leren goochelen? Dan bent u bij Jean-Paul Mertens aan het juiste adres! Zowel jong als oud zullen verbaasd zijn.

Niemand weet zo een zaal te animeren als Jean-Paul. Hij was de eerste persoon in Vlaanderen die zich toelegde op close-up goochelen. Dankzij zijn 40 jaar ervaring is hij dan ook een onmiskenbaar meester in deze branche.

Close-up goochelaar

De goochelaar probeert de toeschouwer van dichtbij te misleiden. Close-up goochelen is de specialiteit van Jean-Paul Mertens. Hij is de eerste Vlaming die ermee begon.

Stand-up goochelaar

De nieuwe show van Jean-Paul Mertens kreeg de naam “Bizar”. Een show die de toeschouwers op het puntje laat zitten van hun stoel. Enorm interactief, met een spannende finale tot slot.

Leermeester

Jean-Paul deelt ook graag zijn kennis en passie met anderen. Daarom geeft hij zowel workshops, groepscursussen, lezingen als individuele lessen. Dankzij zijn ruime ervaring is hij een uitstekende leermeester.

Goochelaar Jean-Paul

Niemand weet zo een zaal te animeren als Jean-Paul. Dankzij zijn 40 jaar ervaring is hij dan ook een onmiskenbaar meester in de branche.

Contacteer Jean-Paul

Luingnestraat 105
8511 Aalbeke
0475 69 85 08
info@jean-paul.be