Optredens

U kunt een beroep doen op Jean-Paul voor elke gelegenheid: familie- of personeelsfeest, opendeurdag, verenigingsactiviteit. Telkens zorgt de goochelaar voor een ontspannen en magische sfeer.

Close-up goochelen is de oplossing om de magie dicht bij de toeschouwers te brengen. Close-up goochelen is overal mogelijk. Jean-Paul toont de trucs voor de hele groep of hij gaat van tafel tot tafel. Het contact met het publiek is maximaal, aangezien men alle trucs van heel dichtbij kan volgen.

Indien u een magieavond wenst te organiseren, dan is Bizar - de nieuwe show van Jean-Paul - perfect geschikt daarvoor. In deze show voert de goochelaar een aantal gedurfde en bizarre experimenten uit. Spanning en nieuwsgierigheid zijn verzekerd! Heeft u het niet zo voor de gewaagde scènes in Bizar? Of wilt u een optreden voor kinderen organiseren? Neem ook dan contact op met de goochelaar. Hij vindt zeker een aangepaste formule.

Workshops en lessen

Jean-Paul deelt ook graag zijn kennis en passie met anderen. Daarom geeft hij zowel workshops (bijvoorbeeld voor scholen), groepscursussen als individuele lessen. Dankzij zijn ruime ervaring is Jean-Paul een uitstekend leermeester.

Jean-Paul geeft zowel workshops voor jongeren (vanaf 8 jaar) als voor volwassenen. De deelnemers leren in een ontspannen sfeer en op hun eigen ritme trucjes aan. Ze goochelen onder andere met speelkaarten, touwen, elastiekjes of met eigen knutselmateriaal. Jean-Paul geeft op het einde van de workshop een samenvatting en extra tips en oefeningen.

Jean-Paul organiseert ook cursussen op maat. Hij verwelkomt daarbij de cursisten bij hem thuis. Technieken en trucs worden op individueel tempo aangeleerd. Hij geeft tips en extra oefeningen voor thuis mee. U bepaalt zelf wanneer u de lessen wilt volgen.

Lezingen

Op aanvraag van goochelaars en goochelclubs organiseert hij ook lezingen en demonstraties. Bent u geinteresseerd? Dan kunt u hier contact opnemen.

Goochelaar Jean-Paul

Niemand weet zo een zaal te animeren als Jean-Paul. Dankzij zijn 40 jaar ervaring is hij dan ook een onmiskenbaar meester in de branche.

Contacteer Jean-Paul

Luingnestraat 105
8511 Aalbeke
0475 69 85 08
info@jean-paul.be