Jewel Miniature Stable
News
Na een half jaartje werken is onze camion klaar voor het nieuwe wedstrijdseizoen.
HT Amaze Mi Golden Grace op schoolbezoek! (20 April 2016)
Camion klaar voor de shows! (23 Jan 2016)
Communiefoto’s met onze mini’s! (17 Maart 2016)
“Jewel’s Amaze Mi Dreamcatcher” geboren! (23 Mei 2016)
Ons allereerste Amerikaans miniatuurpaardje is geboren. Zoon van Dakota en Oak Bay Mi Amigo! Onze droom is uitgekomen!
Enters en Twenters 2016! (18 Juni 2016)
De Enter en Twenter keuring van het NMPRS was fantastisch! HT A Bit Of Masquerade won haar proef met een 1A premie. Op het einde van de dag werd ze ook Kampioen van de Twenters. Ze was in topvorm!
Mini’s With Spirit 2016! (29 Mei 2016)
De paardjes zagen er weer super uit en hebben hun beste beentje voorgezet! Sheeva had voor de 1ste keer deelgenomen aan de jumping proef en deed dit al voortreffelijk. Daarna mocht ze ook nog mee in de show proef (theaterklasse) samen met Kobe als thema “Mega Mindy versus Rox”. Super leuk! Kobe behaalde hierbij een 2de plaats. Zensation mocht als jaarling en nog maar een maand bij ons op stal voor de 1ste keer mee op wedstrijd. Ze heeft zich super gedragen en veel bijgeleerd. Bij de jaarlingen behaalde ze al een 4de plaats van een grote reeks, in liberty heeft ze haar elegante bewegingen laten zien. Masquerade deed weer haar super best en behaalde een 2de plaats bij de 2-jarige. In Liberty heeft ze een mooi showke gegeven! Wat resulteerde in een 4de plaats van meer dan 60 paardjes. Sheeva behaalde bij de senior merries een mooie 2de plaats en bij liberty heeft ze haar mooie bewegingen kunnen tonen, hiervoor een 5de plaats in de grote klasse. Het was weer een geslaagde dag!
Masquerade “Supreme Champion” Equus 2016 (30 Jul 2016)
Equus was weer een super editie! Een geslaagde show, top georganiseerd! Masquerade was weer in topvorm! Ze won haar 1ste proef van de 2-jarige merries en werd “Grand Champion Junior Mares” bij Jury 1. Storm was ook van de party. Onze senior hengst zag er weer top uit en won bij beide jury’s zijn proef van de oudere hengsten en werd ook bij beide jury’s “Grand Champion Senior Stallions”. Als kers op de taart werd Masquerade “Supreme Champion”! Zo trots!
Storm “Reserve Grand Champion” AMHR 2016 (13 Aug 2016)
Wat zijn we super trots op onze “McCarthys Storm Warning”! Hij werd Reserve Grand Champion op de European Nationals. Een mooi resultaat om zijn showcariere mee af te ronden. Nu genieten van het mooie leven en knappe veulentjes maken!
2016
Some horses will test you, Some will teach you, And some will bring out the best in you!