[./nieuwsbrief.html]
[./biografie.html]
[./hitnoteringen.html]
[./wit_zwart.html]
[./foto27_pagina_2.html]
[./foto27s_concert.html]
[./index.html]
[./index.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
  
Jubileum Jimmy Frey 80 jaar
                                                                  
Ter gelegenheid van zijn 80ste verjaardag brengt "UNIVERSAL" Franse opnames uit van Jimmy van in de jaren 1962-1963, opgenomen in de legendarische studio van Philips in Parijs waar o.a. Halliday, Claude Fran├žois, Brigitte Bardot, Juliette Greco en vele andere grootheden opnames deden.

In 1970 ten gevolge van het buitenlands succes van "Rozen voor Sandra" zijn er in die periode een vijftiental Franse, Spaanse, Duitse, Italiaanse en Engelse opnames gemaakt met Jimmy.

En uiteindelijk in 1980 was er het succes van "YET I KNOW" , een vertaling van het nummer "Et pourtant" van "Charles Aznavour"  in een oldie versie gebracht. Dit resulteerde voor Jimmy in een vierde gouden plaat en zijn allereerste Engelstalige LP.

Al deze opnames zullen verschijnen op een drie dubbele CD die uitkomt einde april met als bonus de nieuwe Vlaamse opname van Jimmy getiteld "Momenten van geluk" en tevens nog een tweede Vlaams nummer "Toreadood" genaamd (het betreft een nummer die de stierengevechten aanklaagt) .


  
foto's Fonzie Vereecke en
 Anne-Marie Maertens
foto's lydia colliers
Loftrompet van Ment TV voor Jimmy Frey
Jimmy Frey te Wachtebeke bij "Music for Life" als  verrassingsgast met "Saragossa"
Uitzending VBRO voor verjaardag Jimmy 80
                   met Rudy Meyns
TV uitzending met Michel Follet
Jimmy Frey is opgenomen als Ridder in de Leopoldsorde
                                                                      Beste Allen,

Graag laat ik weten dat ik ondertussen een operatie gehad heb aan de rechterheup.Alles is goed verlopen.Spijtig genoeg kan ik dit niet zeggen van de problemen die ik heb en gehad heb aan mijn linkerheup.Jullie kennen het verhaal al wel.
Ik ben nog altijd niet in staat, laat staan te denken, dat ik ga kunnen optreden. Een zaak weet ik, dat de miserie mag stoppen.
Allerbeste groeten aan U allen en dank voor de interesse die jullie mij tonen.