terug naar de beginpagina meer info over mezelf hoe mij bereiken logo
Naar beginpagina

Op zoek naar gratis programma's ?Dan bent u op deze website precies op de juiste plaats. Jij zal als gewone thuisgebruiker op deze website de beste gratis programma's leren kennen die er op dit moment voor je computer te vinden zijn. Het enige wat u hoeft te doen is hiernaast de categorie aanduiden welk soort programma dat je zoekt. Daarna zal je via een rechtstreekse link het programma kunnen downloaden en installeren. Als ervaren informaticus heb ik al deze programma's eerst zelf uitvoerig voor u getest zodat ook u deze in alle vertrouwen kan downloaden en gebruiken.

Zijn deze programma's wel even goed ?

Ja ! Dit zal u waarschijnlijk verbazen. U denkt wanneer u betaalt voor software (dit is de algemene benaming voor computerprogramma's) dat u dan veel betere kwaliteit zal krijgen. Dit is niet altijd correct. U zal bij de betalende versies zeker wel meer uitgebreide mogelijkheden krijgen. Maar waarom betalen voor al die extra's die u in uw gewoon thuisgebruik nooit nodig zal hebben? Daarnaast kan ik u verzekeren dat de kwaliteit van deze gratis programma's, zeker even goed is en soms zelfs nog beter zijn dan sommige alternatieven waarvoor u zou betalen.

Is dat wel legaal ?

Natuurlijk. Alles is 100% legaal. De programma's zijn allemaal "freeware" en "open-source" programma's die de bedrijven zelf aanbieden als 'light' versie van hun grote commerciƫle broer. Als thuisgebruiker heb je meestal niet meer nodig dan deze 'light' versie. Wanneer je deze programma's wil gaan gebruiken voor de uitoefening van uw beroep, zal je wel de betalende versie moeten kopen omdat dat meestal vereist is. Of het kan ook zijn dat het programma u zo goed bevalt dat je meer wil. Dan kan je de commerciƫle versie van dat programma online kopen of "upgraden". Je zal dan nog meer functies van je favoriete programma kunnen gebruiken.

tip

Andere goede sites voor gratis software: