welkom op Lazlo's koi-site    


Start
wij
hobbies
aanleg
resultaat
filosofie tuin
onze koi
tips
winter 2003
links
gastenboek

Welkom op mijn website!

De bedoeling van deze site is het verhaal te vertellen van de bouw van onze koi-vijver.  Tja, wel logisch denk je  ...  Of misschien ook niet.  Vooral als  je weet dat ik de werken zelf heb uitgevoerd behalve het metselen en het plaatsen van de polyester.  en ik niet gewoon ben  handenarbeid te  verrichten. 

Geluk en tegenspoed, was zoals bij zovelen, ook mijn deel, en in het begin meer tegenspoed dan geluk geloof me vrij.  Maar verder hierover meer.

De rode lijn door het ganse verhaal zijn de kleine en grote tegenslagen die me slapeloze nachten hebben bezorgd en er soms voor zorgden dat de moed me in de schoenen zonk  en ik soms spijt had aan de werken te zijn begonnen.  Voor diegenen in dezelfde situatie .... DOORBIJTEN JONGENS ..... WE KOMEN ER WEL DOORHEEN ....  HIERNA KUNNEN WE GENIETEN. het heeft me bloed, zweet en tranen gekost (letterlijk).  Zes weken keihard werken van dat het licht werd tot het donker was.

Bijkomend een  korte voorstelling van ons gezin, onze andere hobby's en enkele foto's van onze koi. De werken zijn gestart op zaterdag 04 mei 2002 met het graven van de vijver en op 16 juni 2002 waren de werken gerealiseerd.  Dag op dag na 6 weken zowel vijver als tuin.  ongelooflijk maar waar.
Om al een tipje van de sluier op te lichten, hieronder even klikken en je ziet hoe het vroeger was  en hoe het geworden is.  De periode tussenin zie je bij aanleg.


voor2.jpg (10921 bytes)                                                            na02.jpg (14375 bytes) 

            VOOR                                                                                                NA                 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 30-01-03 23:12.