schaduw
Jo toert!
Zaterdag 7 oktober 2006
18 u. Zweminstuif Sint-Eloois-Vijve
20 u. Disney Special Desselgem

Zondag 8 oktober 2006
8 u.Verkiezingen
19 u. Samenkomst kandidaten
20 u. Drink in POC Desselgem

Maandag 9 oktober 2006
19 u. Minivoetbal KWB Desselgem
20 u. Wereldraad Waregem

Vrijdag 13 tot zondag 15 oktober 2006
Weekend met gezin aan zee
(ik heb wat goed te maken bij Kathleen, Pieterjan en Robbe)

Zondag 15 oktober 2006
14.30 u. Wandeling Vakantiegenoegens Waregem Leiekant J. Claerhoutroute Kaster

Vrijdag 20 tot zondag 22 oktober 2006
Weekend met gezin in de Ardennen (ik heb nog altijd iets goed te maken bij Kathleen, Pieterjan en Robbe)
home blok
Home
Hallo!

Mijn naam is Jo Neirynck, ik ben 36 jaar en ik woon in het hartje van Desselgem. In het dagelijkse leven werk ik als stafmedewerker bij ACW, koepel van de deelorganisaties CM, ACV, KWB, KAV, OKRA, CM Ziekenzorg, Jeugd en Gezondheid Vakantiegenoegens, KAJ en Familiehulp.

In mijn vrije tijd kan je me meestal vinden in een chiroheem, in de natuur, op een voetbalveld of op een podium. Eens chiro, altijd chiro ?
Van speelclubber tot aspi, van leider tot groepsleider, van afdelingsleider tot leider in de verbondelijke keticommissie. En nu veebee ofte volwassen begeleider. Veel tijd steken in chiro, om heel veel terug te krijgen… Eens chiro, altijd mens !

Tijd voor sport? Zelf was ik handballer in hart en nieren bij de Desselgemse handbalclub, Roeselare en Izegem. Maar door mijn zoontje Robbe slaat mijn hart nu voetbal (White Star Desselgem). Door mijn vele engagementen is het niet makkelijk om alle wedstrijden mee te pikken, maar ik kan voetbal gewoon niet laten. Voor mij zelf blijft wekelijks een minivoetballetje trappen bij KWB Desselgem, nu eenmaal het einde. En als het even past, dan maak ik graag tijd voor het eerste klasse-voetbal van Essevee Waregem.

Muziek is een andere passie van mij. Zelf speel ik basgitaar, en kan ik uitpakken met straffe verhalen als bassist van de legendarische The Barking Rattlesnakes. Maar vooral heb ik een vinger in de pap bij enkele festivals in Zuid-West-Vlaanderen. Samen met Francis Benoit als organisator van Novarock, als mede-organisator van Jobrock, als voorzitter van de Waregemse wereldraad bij Mabatobato, als fan aan de toog bij Rock Waregem, als toekomstig herorganisator van Moté Moté, e.a.

Politiek ben ik “een nieuwe wind”! Zowel bij Jong CD&V als bij CD&V Waregem draai ik pas enkele jaren mee. En nu komt daar een achtste plaats bij CD&V Waregem bij! Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen van 8 oktober hoop ik dan ook van jou als kiezer het vertrouwen te krijgen. Ik wil graag als Desselgemnaar meewerken aan de verdere ontwikkeling van Waregem.

Ik zou je nog zoveel kunnen vertellen: over mijn periode als diensthoofd van Jeugd en Gezondheid, over mijn fijne momenten aan het loket van de Christelijke Mutualiteit Unizo Waregem, over mijn uren beheer van het Parochiaal Centrum POC Desselgem, over mijn vrijwillige job als eindredacteur van het parochieblad Beveren-Leie, Desselgem en Sint-Eloois-Vijve, over mijn voorzitterschap bij Wereldraad Waregem en Vakantiegenoegens Waregem Leiekant, over mijn grootste flater, over mijn wildste dromen,… Helaas lukt dat niet op deze pagina. Schrijf gerust een mailtje en ik geef je tekst en uitleg. Of vraag het me gewoon eens face to face. Tussen pot en pint, bij voorbeeld in Casa El Vid, ben ik altijd wel in voor een babbel!

Ciao en hopelijk tot binnenkort!

Jo