index.html info.html smithsystem seizoenen.html clusters.html retroloop.html asc.loop.html tabellen.html analyse.html
downloads.html links.html gastenboek.html wie.html
 
Kairon 2.19: Een zeer bruikbaar programma, mooie tekeningen, en samenwerkend met Astrolog 5.40 (alleen voor Mac)

 Astrology investigation tool: Een Astrologie programma speciaal geschreven voor de Macintosh. Bovenop de zaken aangeboden in andere astrologie programma's geeft dit programma meer interactieviteit. Tevens importeerd het bestaande geboortegegeven vanuit Time Cycles Research programma's (Io Edition).

 astrolog 5.40:  Een ongelooflijk interessant astrologisch programma waarmee astrologische berekeningen kinderspel worden. Te gebruiken met Windows, DOS, Macintosh en Unix platforms. De volledige "source code" is ook te downloaden

 astrolog32:  Een verbetering en uitbreiding van Astrolog 5.40, een 32 bit versie met mogelijkheden die een database aanbieden. Met de correcte code (-Io) kan men een duiding oproepen uit de externe database en hoewel deze in de Engelse taal zijn, kan men deze teksten zeer makkelijk naar eigen hand zetten. De grafische mogelijkheden zijn ook naar eigen voorkeur aan te passen (voorbeelden van de horoscoop tekening met dit programma vindt men bij de rubriek "Wie ben ik"). Vooral opvallend is dat deze versie ook in de Franse taal te downloaden is. Sorry, alleen voor PC.

 Zet 8: Freeware Astroprogramma dat zowel de astrologie- als de astronomie beoefenaars niet onberoerd zal laten. (voor PC, een tip van Marij Fransen)

Astrodienst Zurich: gratis horoscoop en nog veel meer, direct uit Het Mekka van astrologie in Europa

Astrolab:  upgrade Solar fire software en gratis horoscopen

Gratis horoscoop:  van Mercurius Astro Service in het nederlands (in Dutch)
Downloads