www.stoopkes.be De STOOPKES uit Hasselt brengen een muzikaal, humoristisch, visueel en gemoedelijk ambianceprogramma over het leven met en zonder drank,. www.stoopkes.be  jos tuts felix ales jenever music

 

© JTP
www.stoopkes.be

 

De STOOPKES brengen een muzikaal, visueel, humoristisch en gemoedelijk sfeerprogramma over het leven mét en zónder drank.
Vermits
Hasselt de “Hoofdstad van de Smaak” genoemd wordt en tevens de thuisbasis is van de STOOPKES leggen zij natuurlijk regelmatig de link naar jenever en aanverwante “plezanterieën”.
Jos Tuts (stichtend lid in 1985) en Felix Ales hebben maar één bekommernis: ongecompliceerde ambiance en een typische kroegensfeer brengen. En dat is ook hun grote troef. Daarvoor gebruiken ze een orgel, een accordeon, een ukelele, een heleboel attributen én een grote dosis humor.
Zij brengen momenteel een programma met een mix van oude en eigen, nieuwe liedjes in hun gekende stijl: gemoedelijk en enthousiast, humoristisch en visueel, nuchter en 'aangeschoten'. En dat in diverse muziekgenres: folk, jazzy, rock, smartlap, luisterlied, jaren ‘50 en ‘60,  ...
De STOOPKES bestonden in het najaar van 2015 reeds 30 jaar! En dat jubileum vierden zij met hun nieuwe CD “Wie betaalt het gelach?” .
Een optreden duurt 'normaal' 2 maal een uurtje. En dat tweede uurtje loopt meestal nogal uit ...  Andere opties zijn steeds bespreekbaar.
De organisatoren zorgen voor publiek en een stopcontact … de STOOPKES doen de rest !

Geef ons nog maar een witteke !