Wil je fan worden van Jovany ??

 

Vul dan snel het onderstaand
formulier in en je naam prijkt spoedig
op de fan- / supporterspagina ( Er is geen
auto update voorzien, daarom graag wat
geduld na het invullen van dit formulier.

De Webbeheerder  • Reload
  •  
  • Should be Empty:
 

 

 

Bekijk de fan / supporter pagina

 

Ergens een foutje gevonden ??

 

Deze website wordt met de grootste zorg onderhouden en bijgewerkt.

Moest u toch een foutje ontdekken, aarzel
dan niet en meldt dit aan Web beheerder.

 

Bedankt voor de moeite.

 

 

 

 

 

Blog

 

Einde van het wielerseizoen 2013

 

t' Seizoen zit er op en ik heb een mooi seizoen gehad met 4 overwinnigen en 32e plaatsen waaronder een 2e plaats in klimkoers Harzé en 3 keer 3e. Een 7de plaats in de topcompetitie Polleur - Stoumont - Polleur en nog veel ere plaatsen gereden. Volgend seizoen nog een jaartje bij keukens redant cycling team.

 

ik wil mijn suporters, mijn ouders Franky en Kathleen , mijne webmaster David en mijn nonkel (mechanieker, trainer) Kevin Van Impe  bedanken en ook de school Wielerschool Aalst Rudy Dhaenens en mijne beste copain Jens De Lange.

 

Bedankt iedereen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koers te Sint Denijs - 12 / 10 / 2013

 

 

Met 50 deelnemers stonden we aan de start van een omloop met een redelijk zware slotklim. We moesten 8 ronden van iets meer dan 7km afleggen. Ik hield me in de eerste 2 ronde redelijk achteraan want er werd nerveus gekoerst.

 

Met het ingaan van de 5e ronde plaatste ik een aanval en kreeg Robbe van Damme mee iets later kwam Stan Dewulf en nog iemand aansluiten maar de ontsnapping duurde niet lang. Dan kwamen er nog een aantal pogingen van andere renners.

 

Iets voor het ingaan van de laatste ronde probeerde ik en Stan te ontsnappen maar het peloton zat ons direct op de hielen. Dan wist ik al dat het een massa sprint ging worden. Ik zat op 1km van de streep nog redelijk ver achteraan maar kon geleidelijk aan opschuiven.

 

Op ongeveer 300m van de streep ging ik aan en zat van 100 m voor de streep al op kop en ik won met een fietslengte voor Vital . Ik ben super content met mijn overwinning want het was al van mei geleden dat ik nog eens won.”:aldus Jovany van Oudenhove .

 

“Ik blijf bij Redant volgend seizoen omdat ik me daar goed voel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 daagse Luxemburg 6-7-8 september 2013

 

1ste rit : het was een vrij vlakke omloop waar we 5 rondjes van 17 km moesten rijden, zelf heb ik 1keer geprobeerd maar voor de rest heb ik me in het peleton gehouden en niet mee gesprint waar er een zware val was, ik werd 80ste

 

2e rit : het was een lastige omloop met 1 klim waar we 9 keer over moesten, ik had zeer goeie benen maar rond half koers begon het te regenen waardoor mijn spieren wat versteven dus ik kon nie echt iets proberen. Ik werd nog mooi 19de in deze lastigste etappe

 

3e rit : we moesten eerst 7 vlakke rondjes afleggen waar we een gemiddelde snelheid haalde van 46km/h, dan moesten we nog 3 grotere ronden afleggen met een zeer steil klimmetje in van 9% gemiddeld. Ik kon me altijd goed plaatsen in het peleton maar in de afdaling verloor ik altijd wat plaatsen. In de laatste ronde heb ik met enkele ploegmaats wat afgestopt voor ploegmaat Robbe Ghys die deze rit heeft gewonnen. Zelf had ik het nadeel dat de aankomst na de afdaling lag, ik werd 36ste en 27ste in het algemeen klassement.

 

ik ben zeer tevreden over mijn eerste Europese koers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koers te Erwetegem - 25 / 08 / 2013

 

Topcompetitie koers te Erwetegem

 

Ik probeerde een ganse koers vooraan te rijden maar op de eerste klim werd ik geginderd door een val en moest ik met een groep je terug komen in het peleton. Bij het beginnen van de plaatselijke ronde probeerde ik enkele keren weg te rijden maar dat lukte niet, er reed een groep van 15 weg en in de peleton sprint kon ik me redelijk goed plaatsen en werd daar 8ste en 23ste in totaal van 119 deelnemers. Ik zakte 3 plaatsen in de stand van 7 naar 10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koers te Ottergem - 24 / 08 / 2013

 

Er werd van met de start direct stevig gekoerst en na de 3° ronde reed er een groepje weg en moest ik goed door rijden om de kopgroep te pakken. In de voorlaatste ronde kwamen we terug en in de sprint kon ik mij eerst goed plaatsen maar ik werd een beetje weg gezet waardoor ik toch wat plaatsen verloor maar ik werd toch nog mooi 6e van 40 deelnemers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koers te Mere - 17 / 08 / 2013

 

Koers Mere, met 33 deelnemers aan een start van een vrij vlakke omloop, ik heb me in het begin van de koers wat in het peleton gehouden om dat ik mij niet zo goed voelde. Na half koers heb ik een paar keer proberen weg rijden en uiteindelijk zijn we met een achtervolgend groepje weg gereden jammer, we hebben de koplopers niet terug gepakt mar ik werd van mijn groepje 2e en 6e in totaal, toch tevreden over mijn koers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Harzé - 15 / 06 / 2013

 

Lotto topcompetitie klimkoers, 2de plaats

 

De lastigste maar mooiste koers van het seizoen !! Met 171man aan de start van de lotto topcompetitie klimkoers waar we een parcours van 58km met 5 hellingen en nog een plaatselijke ronde van 15 km met 2 beklimmingen kregen.
De wedstrijd begon met veel valpartijen waar we na een 8 km een neutralisatie kregen, na ongeveer 20min kwam er opnieuw een officiële start maar die beviel me niet zo goed want mijn benen moesten weer even op gang komen op de eerste beklimming.
op de 2e beklimming schoof ik op naar voren en kwamen we met maar 60man b;

 

 

 

 

 

&nbs

 

 

 

!! Derde plaats in Haaltert !!

 

28 / 04 / 2013 - Haaltert

Het was niet echt een mooi parcour, er zat een bergje in maar niet steil of lang genoeg om weg te kunnen rijden.

Ik probeerde in de 3e ronde maar zonder succes, ik heb me dan wat schuil gehouden in het peleton en daarna een 3 tal pogingen gedaan om weg te rijden maar dat lukte niet. In de voorlaatste ronde probeerde ik op de klim en kreeg een klein kloofje maar in de afdaling pakte ze me terug dus moest ik alles op de sprint zetten waar ik in de peleton sprint ook 2e werd en in de einduitslag 3e. Redelijk tevreden met mijn uitslag maar het kan altijd beter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

!!! Derde plaats in Orroir !!

 

06 / 04 / 2013 - Orroir

Met 65 deelnemers aan de start. Wwe begonnen met 9 kleine rondjes waar ik me schuil hield en dan vier keer de Kluisberg op waar ik elke ronde bij de eerste vijf boven kwam. Ik reed op de bergjes zeer allert en liet de 2 favorieten niet van me rijden, in de laatste beklimming was het boven de aankomst. Op het steilste stuk zette ik aan maar viel nog stil in de laatste meters maar werd nog mooi 3de na een zeer lastige koers.
ik ben zelf zeer tevreden met het resultaat !!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

!! De tweede overwinning is ook binnen !!

!!! Terug het podium op te Atenrode !!!

06 / 04 / 2013 - Polleur

Met 26 starters op een klein maar toch lastig rondje waarvan we er 22 moesten .rijden. Na 8 rondjes waren we maar met 3 en er reed nog eentje vooraan, na een paar rondes waren we met zen 4 en dan hebben we gewoon tempo gereden en zo kwamen er nog 4 aansluiten .

Op 4 ronden van het einde probeerde ik op de helling eens weg te komen maar zonder resultaat, in de laatste ronde probeerde ik nog een keer en er zat maar 1 in men wiel maar in de afdaling kwamen er nog 3 terug. Dan heb ik me goed geplaatst voor de sprint en ik kwam als 2e de bocht uit en zette direct aan en kwam vlot over de finish en had een 3 fietsen voorsprong

het was een lastige koers en ben dus zeer tevreden met men 2de overwinning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 !!! Terug het podium op te Atenrode !!

!!! Terug het podium op te Atenrode !!!

01 / 04 / 2013 - Atenrode

Met 56 deelnemers waren we samen op een redelijk lastig parcours, bij het begin bleef het peleton samen. Bij het ingaan van de 4e ronde sprong er iemand weg en sprong er zelf naartoe met nog 4 man. We bleven weg tot na 3 ronden, dan kwamen er nog 2aansluiten. We bleven goed rondraaien en er kwam niemand meer terug tot in de laatste ronde, dan sprong er nog iemand weg en ik won de sprint voor de2e plaats dus ik ben zeer tevreden over mijn koers en tot nu toe was dit ook de lastigste

 

Jovany

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

End -->