> lidmaatschap

Zoals hoger vermeld wil het Studiecentrum Joris van Severen IEDEREEN in de gelegenheid stellen aan haar initiatieven mee te werken en haar objectieven te verwezenlijken. Dit kan door als 'toetredend lid' aan te sluiten bij de vzw.

Toetredend lid wordt men mits een jaarlijkse bijdrage van minimum 29 EUR. [Voor het jaar 2005 bedraagt de bijdrage uitzonderlijk 32 EUR tengevolge van de publicatie - als 9e jaarboek - van het omvangrijke oorlogsdagboek van Joris van Severen (zie Nieuwsbrief 1/2005)].  In deze bijdrage is begrepen: het Jaarboek Joris van Severen, de driemaandelijkse Nieuwsbrief Joris van Severen en een korting op de deelnameprijs aan de Colloquia Joris van Severen. Vanaf het jaar 2012  beloopt de bijdrage opnieuw 29 .

Voor het jaar 2014 pakken we uit met een in oktober te verschijnen prestigieuze Fotobiografie Joris van Severen, tevens het 18e jaarboek. Deze ingebonden uitgave op groot formaat zal 248 pp. tellen en o.m. de lijst van de intekenaars bevatten. Intekenen kan tot uiterlijk 1 september 2014 tegen de voorintekenprijs van 55 (verzending inclusief). Na 1 september zal de prijs 65 bedragen. De voorintekenaars ontvangen bovendien ook de driemaandelijkse Nieuwsbrief Joris van Severen. Vraag de folder van deze uitzonderlijke uitgave aan via ons secretariaat. Zie ook de Nieuwsbrief 1/2014.

Wenst u meer te weten over onze werking of concreet mee te werken aan de initiatieven van het Centrum? Neem dan contact op met het secretariaat, Paddevijverstraat 2, 8900 Ieper. E-post: secretariaat@jorisvanseveren.org  en/of  maurits.cailliau@skynet.be  
 

Ik wil lid worden