RESERVEER HIER JE RAILBIKE(S)
 
Naam
Voornaam
E-mail
GSM
Datum
Vertrekuur
Aantal railbikes
Aantal volwassenen
Aantal kinderen

Vanaf augustus 2015 te Munster Bilzen!

U zoekt een toeristische animatie met ontspanning en plezier gegarandeerd ?

  • Met familie of onder vrienden?
  • Als teambuilding of als schooluitstap?
  • Om in conditie te blijven zonder u af te jakkeren?

Railbike door de wondermooie natuur van nat-Haspengouw op het toekomstige Spartacus traject van Munsterbilzen tot Gellik

Spoorfietsen in Limburg

Het parcours bestaat uit een stuk spoorweg van +/- 6 km. De deelnemers leggen de afstand in één richting af, en daarna in de andere volgens uw ritme. Het circuit loopt van Munsterbilzen(horecazaakje) tot in Gellik nat-Haspengouw en het bos .

De duur

Het parcours duurt ongeveer twee uren.(De stop inbegrepen) Halverwege laat een stop van 30 minuten toe uit te blazen in een verbazend kader.

Fietsen om in conditie te blijven...

De railbikes bieden plaats voor vier volwassenen. Minstens twee mensen moeten fietsen om het voertuig voort te bewegen. De andere twee zitten comfortabel in een zetel van het type "ligstoel". De snelheid van verplaatsing schommelt, naargelang de ontplooide energie, tussen 5 en 15 km/u.

Railbike is echt voor iedereen

Railbiken in Limburg

De plaats van de fietser kan ingenomen worden vanaf de leeftijd waarop de voeten aan de pedalen kunnen ! Vrienden onder mekaar of met het gezin : men wisselt van plaats om een sympathiek voertuig in gang te houden.

Oudere mensen zullen het heel plezierig vinden om op hun eigen ritme te fietsen en tegelijk te genieten van het landschap. Zelfs jonge kinderen kunnen veilig mee in hun eigen maxi-cosie of eigen autostoeltje.