Alfa Romeo Fashion Wines
spacer
  rAl sinds 1987 focust Studio Pieter Stockmans op kleine, unieke collecties. Bekende realisaties zijn de trofee van de Memorial Vandamme en het bord voor het prinselijke huwelijk in Monaco. De studio staat hoog aangeschreven bij internationale topchefs, zoals Alain Ducasse en Lanshu Chen.  Pieter geeft vijftig jaar knowhow en liefde voor het product door aan zijn dochter Widukind, die sinds 2007 de dagelijkse leiding heeft van de studio, en zijn schoonzoon Frank Claesen, die nieuwe ontwerpen maakt. Samen met een zeskoppig team zetten ze in het atelier de bijzondere traditie van ambachtelijk hardporselein voort.

Samen met kaasmeester Peter Verbruggen ontwierp Pieter Stockmans een uniek kaasbord. Pieter Liet zich inspireren door een franse 'baret' het hoofddeksel met zijn typisch topje aan de bovenkant. Elk topje op het bord is uniek ingekleurd, dat maakt dat ook elk bord een uniek stuk is. Naast het topje staan nog 5 puntjes, verwijzend naar de vijf voornaamste familie's van kaas: verse -, witflora -, gewassen -, halfharde - en blauwgeaderde kazen. Zie ook beer-and-cheese

dd
AALFA ROMEO GIFT BOX:
1 x 0.75L. ALFA ROMEO ROSSO 2005
1 x 0.75L. ALFA ROMEO BIANCO 2005
 

Wist je dat elk bord anders is ingekleurd? Dat maakt dat elk bord uniek is! Prijs per bord € 55,00 llectie van ALFA ROMEO. Hier een overzicht:

 

 

Beringen, ’t Kaasplankske, Peter Verbruggen O.L.Vrouwstraat, 6, Tel. 011 428 128
www.kaasmeester.be

Gent, Kaashandel Gonnie Schollaert, Rooigemlaan, 1, Tel. 09 22616 12
www.kaashandelschollaert.be

Oudenaarde, KaasmeestersLuc en Nathalie Callebaut Burg, 14, Tel. 055 30 02 22
www.kaasmeester-callebaut.be

rland binnenkort

   
  http://www.pietstockmans.com/
   
 
Alfa Romeo Spumante
dd