Focus on Cheese

 

Focus on Cheese!

Al sinds 1987 focust Studio Pieter Stockmans op kleine, unieke collecties. Bekende realisaties zijn de trofee van de Memorial Vandamme en het bord voor het prinselijke huwelijk in Monaco. De studio staat hoog aangeschreven bij internationale topchefs, zoals Alain Ducasse en Lanshu Chen.  

Samen met kaasmeester Peter Verbruggen ontwierp Pieter Stockmans een uniek kaasbord. Pieter Liet zich inspireren door een franse 'baret' het hoofddeksel met zijn typisch topje aan de bovenkant. Elk topje op het bord is uniek ingekleurd, dat maakt dat ook elk bord een uniek stuk is. Naast het topje staan nog 5 puntjes, verwijzend naar de vijf voornaamste familie's van kaas: verse -, witflora -, gewassen -, halfharde - en blauwgeaderde kazen.

   

 

Beer-and-cheese!

Waarom geen bier met kaas? Kom onze bieren ontdekken, i.s.m. Jos Aerts, meesterbrouwer uit Koersel. Samen hebben we 5 smaken ontwikkeld, ideaal bij kaas. ga naar www.beer-and-cheese.be voor meer info!

   

 

Fancy Food Show 'Silver Statue'.

Met enige fierheid kunnen we melden dat we de tweede plaats behaald hebben tijdens de concours op de Fancy Food Show 2015: 'Outstanding cheese 2015'. Cabri Charme is een geitenkaas met gewassen korst van La Fermière de Méan en mag zich voortaan bij de beste kazen van de VS rekenen. vlnr John Ciano, Stephanie Ciano, mezelf, Steve Gellert en Manuel Maia.

   

Volg ons op Facebook t Kaasplankske

   

Waardebon!l

Geef een waardebon als geschenk! bedrag in te vullen naar keuze, blijft 6 maanden geldig, iedereen blij!

   
CHEESE MADE IN BELGIUM!

Cheese - Made in Belgium bvba is de feitelijke naam van 't Kaasplankske.

Meer info op www.cheesemib.com