Deze kriek heeft 6,3% alcoholpercentage en is als basis een tarwebier wat hem een aangename lichtzurige smaak geeft. Door het gebruik van vele kilo's krieken op dit bier wordt een fijne fruitige karakter bekomen.
Na 3 maanden rijpen wordt het ongefilterd gebotteld en hergist op de fles.
Geen zoet commerciële kriek, maar ook geen zure kriek waar de kriek lambic fan zot van is.

Kaastip: verse kazen op basis van geit en schaap, zoals Bergeval, Crottin, St Maure.

 

 

Met zijn 8,5% is dit bier geen doordrinker maar een genieter.
Het amberkleurigbier wordt met 5 verschillende granen gebrouwen.
Deze combinatie geeft het bier een moutig karakter met een redelijke karamelsmaak.
3 soorten hop geven hem een aangenaam bittere smaak die zeker niet overheersend is.
Ongefilterd en hergist op de fles mag dit bier gerust een lange tijd bewaren wat zijn volle karakter ten goede komt.

Kaastip: gewassen kazen, zoals Charmoix, Epoisse, Livarot.

 

Dit vlot drinkbare zoete bier met 8,7% alcohol is een zeer lekker terrasbiertje.
Dit type Tripelbier wordt gebrouwen met 3 types granen, gerst, tarwe en haver.
Door het gebruik van de tarwe krijgt men een mooie schuimkraag en een voller karakter.
Kruiden zoals Koriander en appelsienzoet geven een extra toets aan het reeds zeer ruim smakenpallet.
Ongefilterd en met hergisting op de fles .

Kaastip: Blauwgeaderde kazen, zoals Grevenbroecker, Stilton, Fourme d'Ambert, Prince d'Ardenne.

 

 

 


 

Een blond bier ongefilterd met hergisting op de fles, 7,2% met een 9 EBC.
De hoofdgisting is met een Belgian Saizon gist welk zijn tijd neemt om te gisten.
Na een 3 weken onstaat een kruidig blond bier met een aangename hopbitterheid.
De gist geeft een citrussmaak welk verfrissend aangenaam is.

Kaastip: witflorakazen, zoals Cru de Fagne, Brie de Meaux, Beringse witte.

 

 

Een donker Abdijbier, typisch Belgisch, met een redelijk zoete afdronk.
Na de hergisting op de fles heeft dit ongefilterde bier een alcohol percentage van een 7%.
Deze dubbel wordt gebrouwen met 2 soorten hop wat zijn smaak ten goede komt.
Het caramelachtige karakter geeft het een aangename en volle smaak.

Kaastip: Halfharde kazen, zoals Wavreumont, Tome d'Alsace, Comté 'Marcel Petit Fort St Antoine'.