portal
We hebben kittens!!!
Cattery
Siberische katten en Neva Masquerada
Opgepast voor pet scams! Recent werd een van mijn kandidaat blikopeners gecontacteerd door een oplichter kortelings nadat ze aan haar zoektocht voor een Siberische kat was begonnen.
Indien u door een derde partij en niet door mij (of door een andere fokker die u rechtstreeks heeft gecontacteerd), wordt verzocht een vragenlijst in te vullen, antwoord daar dan niet op.
Wees voorzichtig met aanbiedingen en advertenties voor kittens, of dat nu Siberische kittens dan wel andere rassen zijn, die extreem goedkoop worden aangeboden.
Hetzelfde geldt voor kittens die zogezegd snel snel moeten verhuizen en die gratis mogen vertrekken, maar of u dan wel snel even de transportvergoeding zou willen betalen...
Verstuur nooit geld via Western Union, Money Gram, oplaadbare kaarten, etc. om zogezegd het kitten naar u te laten verschepen.

In ieder geval van cattery Iz Nevasibirska zal u nooit een vragenlijst ontvangen, noch zal u worden verzocht te betalen nog voor u het kitten zelfs maar te zien kreeg.
Als ik me vragen stel over uw gezinssituatie, beroep, etc. dan zal ik u die wel stellen tijdens één van de verplichte bezoeken aan onze cattery.
Ik vertrouw nooit, ik herhaal nooit, een kitten van me toe aan mensen die ik niet persoonlijk heb ontmoet.
Onze kittens worden door mij persoonlijk naar hun nieuwe thuis gebracht en worden in geen geval verscheept via vliegtuig of vrachtwagen in hun eentje.
De adoptievergoeding dient te worden overgeschreven op onze bankrekening of kan desgewenst cash worden betaald wanneer het kitten bij u thuis wordt gebracht.

In het algemeen: hebt u twijfels bij een bericht of advertentie, vraag dan om een tweede opinie (meerdere tweede opinies is nog beter :-) of zoek info op op websites zoals www.scamwarners.com of bij de erkende kattenverenigingen.

Poezelige groeten,
Christel