Welkom


Boekhoud-en fiscaal kantoor Dirk HEYMANS BVBA is een dynamisch kantoor met een toekomstgerichte visie inzake boekhouding en fiscaliteit, gelegen in het Limburgse Zutendaal.

Of U nu eenmanszaak, vennootschap of vrij beroeper bent, uw administratief, boekhoudkundig en fiscaal dossier dient op een professionele manier te worden behandeld. Correct advies is onontbeerlijk voor de groei en bloei van uw onderneming.

Ons kantoor heeft reeds meer dan 35 jaar ervaring, biedt U advies en bijstand op maat, en dit in een klantvriendelijke en persoonlijke aanpak. Bij ons is de klant geen nummer. Wij zijn uw professionele vertrouwensman van start tot einde.

Wij genieten een uitstekende reputatie bij de federale overheidsdiensten (AOIF, BTW, belastingen) en zijn bevoorrecht gesprekspartner bij banken, advocaten, notarissen en bedrijfsrevisoren.

Ons kantoor is ook lid van het BIBF, aangesloten onder het nummer 70064009.


Door een constante permanente opleiding staan wij garant voor een uitstekende, kwalitatieve en steeds up-to-date dienstverlening..

Omdat het tegenwoordig onmogelijk is om specialist te zijn op alle fiscale en juridische gebieden (BTW, belastingen, huur, milieu, sociaal, ….), zijn er voor complexere materies samenwerkingsverbanden gesloten met bekwame mensen en organisaties, elk met hun specialisatie terzake.

Voor alle formaliteiten bij een sociaal verzekeringsfonds, loonsecretariaat  of KBO, hebben wij een zeer goed ondersteund en uitgebouwd netwerk van dienstverleners in de desbetreffende materies.


De filosofie van ons boekhoudkantoor