logo kathleen hales
HomeGallerijContact

by Kathleen Hales

.

Kathleen Hales

Oprichtster van Embracing Life vzw, bouwt aan de persoonlijke ontwikkeling van jongeren en volwassenen in Agou-Apégame, Togo (West-Afrika) door middel van alfabetisering lessen, naai- en weefopleidingen.

Enkel, de leerkrachten, kunnen hiervoor rekenen op een maandelijks inkomen. Een volgend plan is om een klein hotel op te richten, waar toeristen geïnteresseerd in een alternatieve en educatieve reis, of gewoon om even te herbronnen, kunnen verblijven.

Hier wordt ook ruimte voorzien om een tiental weeskinderen op te vangen die de opleidingen zouden volgen. Het lopend en het toekomstig project vergt een gezonde financiële back-up.

Geïnspireerd

De viering van het 5-jarig bestaan van de vzw bracht Kathleen in contact met Jean Koumy, een Togolees kunstenaar wonende in Gent. Door zijn werken geïnspireerd waagde zij zich aan enkele decoratiestukken, die in de smaak vallen van het publiek.

Doelstelling

De opbrengst van deze decoratiestukken gaat dan ook integraal naar de projecten van Embracing Life vzw. Daarnaast is er de mogelijkheid om de rechtstreeks productie van het weefatelier te stimuleren door unieke met de hand gemaakte artikelen te bestellen.