Nieuws van en voor 1 SM Deserranno

 

Start
foto's vertrek
Terugkomst
Foto's Robbe
Fam. Carreweyn
Fam. Deserranno
Uit de Doornstraat
Nieuws uit Kaboel
Foto's uit Kaboel
Foto's familiedag
Gastenboek

!!TERUGKOMST XAVIER 4 MAART 2005!!

Laatste update 07/03/2005 

Amai mannekes !

De plannen werden gewijzigd voor Xavier's terugkomst ! Vanmiddag (vrijdag) bericht gekregen dat het 2 de vliegtuig in Duschanbé niet wou opstijgen. Naar verluidt zat het vliegtuig niet vol genoeg en wou/kon de bemanning niet vertrekken dan. Ik zat al met de poepers zu ! Rik Dubois van't leger vertelde dat ik om 16.00 uur mocht terugbellen voor meer nieuws, maar dat het eventueel ook zondag kon zijn dat ze arriveren... Om 16.00 uur direct gebeld natuurlijk en gelukkig was er al beter nieuws ! Ze komen vandaag nog toe in Melsbroek rond 23.00 - 23.15 uur. Maar ze zullen maar ten vroegste rond 1.30 uur in de kazerne landen. We zijn welkom in de feestzaal vanaf middernacht. Gelukkig moet ik niet meer wachten tot zondag ... Ik had eerder al geschreven : elk uur later is er één te veel, maar allé, 'k ben toch blij da'k hem vandaag nog zal zien !!!(allé eigenlijk morgen)

Hopelijk verandert er nu niets meer.

Amai, maandag gaan werken. 't Zal met kleine oogjes zijn, denk ik ... ;)

groetjes, een opgeluchte Patricia

 

04/03/2005

Joehoe iedereen !

De allerlaatste dag alleen !! Vrijdag 4 maart 2005 rond 21.00 uur arriveert hij normaal gezien in Lombardsijde ! 'k Heb hem daarstraks voor de allerlaatste keer gehoord vanuit Kaboel-city ! Gedaan met mijn eigen echo steeds te horen door die slechte lijn ! Leve ons eigen stemgeluid dichtbij ! Maar wel content dat hij op tijd naar het thuisfront kon bellen. Lange, interessante gesprekken met zijn zoon heeft hij wel niet kunnen voeren. Meer als "mmm" en "papapa" kwam er van Robbekes ne kant nog niet uit. Als de gsm af lag, ja dan wel, dan schoot meneerke in actie om te brabbelen en te swatelen ! Maar straks zal Xavier dat dus life kunnen aanschouwen !

Morgenochtend om 5.30 uur gaat Xavier ontbijten, want om 7.00 uur (Kaboel time) moeten ze inchequen (of hoe schrijf je dat ?) om rond 8.30 uur te vertrekken. Bij ons zal het dan 5 uur 's morgens zijn. Ze vliegen eerst met een C130 (of met een Franse Transal) naar Duchanbé in het buurland Tadschikistan, en daar stappen ze dan over op een Belgische Airbus, die hen dan naar België brengt. Na terug ongeveer 12 uren vliegen, landen ze in Melsbroek. Dat zal rond 18.00 uur onze tijd zijn. 't Leger rekent 3 uren erbij om de bagage uit te laden en om tot in Lombardsijde te rijden. Dus mogen we Xavier rond 21.00 uur in Lombardsijde verwachten.

Hopelijk is het niet te mistig in Kaboel, want eigenlijk gingen ze 2 uur vroeger vertrekken. Maar door het mistig weer, is het dus wat uitgesteld. En hopelijk ligt er dan niet te veel sneeuw in het naar huis rijden, of is er geen file ofzo. Want elk uur later dat hij naar huis komt, is een uur teveel hoor !

Vanuit de kazerne vertrekken we dan zo vlug we kunnen naar huis, waar hem een warme thuiskomst wacht ! En maandag kan hij dan beginnen kurk leggen boven ! ;)

Aan alle lezers : 't zal de laatste keer zijn, denk ik. Maar er komen nog foto's op van zijn thuiskomst, dus hou het verder in de gaten nog !

Bedankt en tot ziens !

Patricia

Laatste wijziging 04/03/05 - Uit de Doornstraat