Prospectie
 
Foto's van in Tubeke  

Via bovenstaande link kan je enkele foto's bekijken van in Tubeke 10 april.

 

 Hieronder de link om uw selectie te bekijken voor de  

nationale detectiedagen 7,8,10 april.

http://www.belgianfootball.be/nl/nationale-detectie-u14-pjo

http://www.belgianfootball.be/nl/selectie-nationale-ploeg-15

http://www.belgianfootball.be/nl/selectie-nationale-ploeg-16

 

Succes aan allen.

Rudy Benthein

Hoofdtrainer-PJO verantwoordelijke W-VL.

Trainer selecties KBVB-VFV

BFC Regio Vlaanderen

Beste voetbalvriendin,   

Op 30 april 2014 barst een groot feest los: de allereerste Jeugdcup voor meisjes (U13 en U16). Een groot en superleuk tornooi, enkel voor meisjes, en met wedstrijden acht tegen acht. Vorm samen met jouw vriendinnen een ploegje en schrijf je snel in!

Waar is het voetbalfeest   WEST-VLAANDEREN

V.V.G. Alveringem , Oerenstraat 13A , 8690 Alveringem

Heb je niet zoveel vriendinnetjes die al voetballen? Geen paniek: ook als je nog geen ervaring hebt, mag je meedoen. Vraag dus gerust aan je zus, nicht, klasgenootje, beste vriendin, … om mee te doen. Wij zijn er zeker van dat ook zij zich te pletter gaan amuseren!

Ps En de jongens? Die mogen natuurlijk wel voor jullie supporteren, maar niet voetballen!

Inschrijven:  Niki De Cock

 Projectcoördinator ‘voetbal voor meisjes’

M. +32 (0)477 986 176

W. www.voetbalfederatievlaanderen.be

F. fb voetbalfederatievlaanderen

 
Eindejaarsfeest :  

Via bovenstaande link kan je de eindejaarsboodschap lezen en zich alsook inschrijven als deelnemer op het het eindejaarsfeest die doorgaat op zaterdag 26 april om 19:00 in feestzaal Blommenhof in Staden:

 

Beste  sportvrienden(in)  

Op het nationaal trainingscenter te Tubeke aangegeven op de tussentijdse PJO-meeting gaan de detectiedagen door op maandag 07 (U14/U14F), dinsdag 08 (U15/U15F) en donderdag 10 april 2014 (U16/U16F).

groeten,

Rudy Benthein

Hoofdtrainer-verantwoordelijke PJO W-Vl.

Trainer selecties KBVB-VFV

BFC Regio Vlaanderen

 
Oproeping voor 19 maart  

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag voor de U12 & U13 van woensdag 19 maart in Gullegem.

Oproeping voor 17 maart  

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag voor de U15 van maandag 17 maart op Westhoek K.V.K.

Oproeping voor 12 maart  

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag voor de U14 van woensdag 12 maart op K.S.V. Oostkamp.

Oproeping voor 10 maart  

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag voor de U16 van maandag 10 maart op Zulte Waregem.

Oproeping voor 6 maart  

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag voor de N-U13 van donderdag 6 maart op Wielsbeke.

Oproeping voor 5 maart  

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag voor de N-U12 van woensdag 5 maart op Staden.

Oproeping voor 4 maart  

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag voor de N-U16 van dinsdag 4 maart op Harelbeke.

Oproeping voor 4 maart  

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag voor de N-U13 van dinsdag 4 maart op Ruddervoorde

Oproeping voor 3 maart  

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag voor de U12 van maandag 3 maart op Zwevegem.

De talentendetectie van  maandag 03/03/14 grijpt plaats op de velden van Moen.

Aanvangsuur blijft hetzelfde. Reden slechte staat van de terreinen te Zwevegem

Oproeping voor 3 maart  

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag voor de U16 van maandag 3 maart op Varsenare

Oproeping voor 26 februari  

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag voor de U14 van woensdag 26 februari op Racing Waregem.

Oproeping voor 26 februari  

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag voor woensdag 26 februari in Nieuwpoort.

Oproeping voor 24 februari  

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag van de U14 meisjes voor maandag 24 februari in Nieuwpoort.

Oproeping voor 19 februari  

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag van de U14 jongens voor woensdag 17 februari in Torhout.

Oproeping voor 17 februari   

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag van de U16 jongens voor maandag 17 februari in Varsenare

De Detectiedag te Varsenare van 17-02-2014 afgelast is door het slechte weer, de nieuwe datum is voorzien voor 03-03-2014 

 

De nationale jeugdspelers opgeroepen voor maandag 10 februari te Harelbeke en de nationale jeugdspelers voor woensdag 12 februari op Racing Waregem, laten wij weten dat deze detectiedagen NIET doorgaan wegens zware wateroverlast op de terreinen.

Een nieuwe data zal bekeken worden en geplaatst worden op de website en facebook

Ook de TVJO en gerechtigde correspondenten zullen op de hoogte gebracht worden.

Sportieve groeten

Hoofdverantwoordelijke PJO West-Vlaanderen

Rudy Benthein

Oproeping voor 12 februari   

Wegens de slechte weersomstandigheden gaan deze wedstrijden in Waregem niet door. 

Oproeping voor 10 februari  

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag van de U16 jongens voor maandag 10 februari in Harelbeke.

Wegens de slechte weersomstandigheden gaan deze wedstrijden in Harelbeke niet door. 

Oproeping voor 5 februari  

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag van de U13 jongens voor woensdag 5 februari in Wevelgem.

Oproeping voor 3 februari   

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag van de U15 jongens voor maandag 3 februari in Oostduinkerke.

Oproeping voor 27 januari  

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag van de U15 jongens voor maandag 27 januari in Izegem.

Oproeping voor 29 januari 

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag van de U13 jongens voor woensdag 29 januari in Wielsbeke.

Wegens de slechte weersomstandigheden gaan deze wedstrijden in Wielsbeke niet door. 

Oproeping voor 22 januari  

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag van de U13 meisjes voor woensdag 22 januari in Merkem.

Oproeping voor 20 januari   

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag van de U14 meisjes voor maandag 20 januari in Nieuwpoort.

Oproeping voor 13 januari  

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag van de meisjes voor maandag 13 januari in Meulebeke.

Activiteitenkalender PJO - WVL 

Op bovenstaande link kan je de activiteitenkalender bekijken die ingaat vanaf maandag 13 januari te Meulebeke.

Oproeping voor 2 december 

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag van de U16 F & N voor maandag 2 december op KV Oostende.

Oproeping voor 27 november  

Op onderstaande linken kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag van de U15 F&N en voor de U14N&F voor woensdag 27 november op Cercle Brugge.

Oproepingen voor 20 november 

Op onderstaande linken kan je de oproepingslijsten bekijken voor de PJO detectiedag van de U12, U13 & U15 voor woensdag 20 november in Kortrijk.  ploeg U12      ploeg U13      ploeg U15  

Oproepingen voor 13 november  

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag van de U14 F & N voor woensdag 13 november op KV Oostende.

Via deze link kan je twee foto's bekijken van deze ontmoeting  

Oproepingen voor 11 november 

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag van de U16 F & N voor maandag 11 november in Roeselare

Morgen maandag 11/11 gaan de geplande activiteiten door met de nationalers te Roeselare 

Via deze link twee groepsfoto's van Eernegem 

Op bovenstaande link kan je de groepsfoto's bekijken van de PJO detectiedag van de U14 & U15 van maandag 4 november in Eernegem

Oproepingen voor 6 november

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag van de U12 & U13 voor woensdag 6 november in Gistel

Oproepingen voor 4 november

Op onderstaande linken kan je de oproepingslijsten bekijken voor de PJO detectiedag van de U14 & U15 voor maandag 4 november in Eernegem in Eernegem.          ploeg U14          ploeg U15

Oproepingen voor 29 oktober

Op onderstaande linken kan je de oproepingslijsten bekijken voor de PJO detectiedag van de U12 voor dinsdag 29 oktober in  Poperinge.                    ploeg A-B     ploeg C-D    ploeg E-F

Oproepingen voor 28 oktober

Op onderstaande linken kan je de oproepingslijsten bekijken voor de PJO detectiedag van de U12 voor maandag 28 oktober in Diksmuide.                  ploeg A-B     ploeg C-D     ploeg E-F

Oproepingen voor 23 oktober

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag van de U14 voor woensdag 23 oktober in Eernegem.

Oproepingen voor 21 oktober
Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag van de U16 voor maandag 16 oktober in Torhout.
Oproepingen voor 16 oktober

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag van de U14 voor woensdag 16 oktober in Harelbeke.

Wegens de slechte staat van het veld door wateroverlast gaat deze detectiedag in Harelbeke niet door.

Oproepingen voor 14 oktober

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag van de U16 voor maandag 14 oktober in Izegem.

Oproepingen voor 9 oktober

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag van de U13 voor woensdag  9 oktober in Varsenare.

Oproepingen voor 7 oktober

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag van de U15 voor maandag 7 oktober in Diksmuide.

Oproepingen voor 2 oktober in Wevelgem.

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag van de U13 voor woensdag 2 oktober in Wevelgem.

Oproepingen voor 30 september in Wevelgem.

Op bovenstaande link kan je de oproepingslijst bekijken voor de PJO detectiedag van de U15 voor maandag 30 september in Wevelgem.

Bekijk PDF file in verband met vrouwenvoetbal.

Wil je het voetbal al spelend ontdekken of je voetbalkunsten laten zien, kom dan op zondag 6 oktober naar Aardooie van 13:30 oor tot 17:00 uur.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor het seizoen 2013 - 2014 is er veel veranderd in verband met de Provinciale selecties bij het jeugdvoetbal. Wij werken vanaf heden met alleen gediplomeerde trainers. De personen die vroeger, uit hobby, de scouting deden werden door de bond als prospector bedankt. Er is geen scouting meer, wel zullen we een rechtstreekse samenwerking met de clubs doen. TVJO en secretarissen ontvangen binnenkort meer nieuws via Bob Browaeys.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

De lijst van de contacten is volledig aangepast alsook de eerste ronde van de kalender 2013 - 2014

 Ontstaan
 Contacten
 
 
 Oproepingen
 2006 - 2007
  2007 - 2008
  2008 - 2009
  2009 - 2010
 - 2010 - 2011
  - 2011 - 2012
 - 2012 - 2013
  Kalender 13-14   
 Opleidingen
 DVD voor trainers
 . Thematrainingen
 . Thuistrainen
 .
 
 Varia
  Pedagogische principe
  Blessure preventie
 
 
 K.B.V.B.
  Brochure K.B.V.B.
 ▪ Site K.B.V.B.
 
 Links
  Voetballinks