Beste Opel-vrienden

Via deze infobrief willen wij u een eerste kennismaking bieden met de Kempische Opel Club. In de volgende regels geven wij u graag een woordje uitleg over het doel en de werking van onze vereniging.

De Kempische Opel Club werd in 1986 opgericht met de bedoeling alle eigenaars en/of eigenaressen van een Opel te verenigen in één grote, gezellige familie. Met andere woorden: iedereen die in het bezit is van een Opel kan lid worden van de Kempische Opel Club. Of u nu een eenvoudige Corsa, een mooi uitgebouwde Calibra of een ander Opel-type bezit, speelt geen rol.

Bij ons ben je altijd welkom!

Per jaar worden een 12-tal activiteiten georganiseerd. Deze gaan van familie-uitstappen naar Kust of Ardennen tot bezoeken aan autosportwedstrijden, beurzen, tentoonstellingen, enz... Uiteraard maken wij ook (weekend)uitstappen naar internationale Opel-treffens in binnen- en buitenland.

Elke maand word er een mailtje gestuurd naar de leden met daarin de komende activiteiten. Natuurlijk wordt er ook ruime aandacht geschonken aan allerlei onderwerpen in verband met ons geliefkoosd merk: Opel. Dat kan gaan over techniek, nieuwe modellen, onderdelen, accessoires, enz...

Wenst u meteen lid te worden van onze club? Prima! Neem dan even contact op met onze voorzitter Danny Hendrickx via info@kempischeopelclub.tk.

Misschien tot binnenkort,

Het KOC-bestuur