Dit mooi offroad circuit voor 1/10 electro offroad auto's ligt binnen op het domein van Circuit Zolder sedert 5 april 2015. Dit parcours maakt deel uit van het concept van Circuit Zolder namelijk "WOW" World On Wheels! Onze club draagt FUN WITH HOBBY hoog in het vaandel!!!

Zoals in de meeste clubs hebben ook wij een kampioenbschap. Het open clubkampioenschap bestaat uit 8 manches, waarvan 2 vlottende. Elke wedstrijd bestaat uit 3 kwalificaties en 3 finales. De Kwalificaties starten met staggered start, de finales met formule 1 start! Elke heat duurt 6 minuten. Deelnemende secties zijn buggy 1/10, 2wd en 4wd modified, short course pro2 en pro4 en er is ook een rookie sectie voor beginners, dit om de instap naar de rappe mannen te verlagen.
Starten doen we om 9.30 uur. inschrijven voor 8.30uur Je brengt best je eigen tafel en stoelen mee.

Het offroad rc-circuit is gelegen op het Domein van Circuit Zolder en is heel gemakkelijk te bereiken via de autosnelwegen E314 en E313 waar je enkel de wegwijzers van Circuit Zolder moet volgen.
Eenmaal aangekomen op het domein van Circuit Zolder, rij je onder de brug door en vervolgens onmiddellijk rechts aanhouden. Dan heb je rechts van je het BMX parcours. Wanneer je rechtdoor blijft rijden kom je uit op de parking, waar aan je linkerkant ons rc-circuit gelegen is.
Hopelijk mogen we jullie eens verwelkomen!!! tot gauw!!

Adres : Terlaemen 30
3550 heusden-Zolder.