Biografie - Kevin Kenzo

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Biografie

Op 08-07-1969 werd in Oudenaarde Kevin Kenzo geboren. Het muzikaal talent kwam al vlug tevoorschijn. Hij groeide op en studeerde muziekschool in de stedelijke Academie te Ronse. Op 20 jarige leeftijd kreeg hij alvast de zangmicrobe te pakken.
Hij toerde rond met z'n Disco-bar en plots kreeg alles een stroomversnelling. Om meer erkenning te krijgen nam hij deel aan een zangwedstrijd in het Casino te Knokke waar hij erkend werd als beste imitator van België. Toen wist hij dat hij ANDRE HAZES kon imiteren.
Verder nam hij deel aan de VTM SoundmixShow van 1999 waar hij het liedje " 't laatste rondje " bracht en met veel lof beoordeeld werd door de jury.
Kevin Kenzo heeft zijn eigen uitgebreid repertoire die hij op een aangename manier op het podium brengt. Kevin Kenzo heeft een cd uitgebracht " DE VLIEGER," een arrangement van Fred Bekky. Kevin trad op in tal van TV programma's zoals VTM soundmixshow, Man bijt hond, Freeky Frank show Jim tv, Vara laat, Popidool 2003.

2006
Kevin Kenzo gaat live toeren samen het Vlaamse showorkest The Wigs. Kevin wou al lang met een showband optreden en die droom werd werkelijkheid. Samen met The Wigs brengt hij de bekendste hits van Hazes weer tot leven. Wij hebben elkaar ontmoet in Nederland...het klikte meteen. Bovendien is The Wigs een echte allround partyband, loltrappers, maar ook ernstig tijdens de gevoelige liedjes. Iets wat ik op mijn concerten nodig had! Daarbij mag ik niet vergeten dat het supermuzikanten zijn. Ook Kevins echtgenote Djuna is bij het concert betrokken. Samen met haar echtgenoot zingt ze mooie dueten zoals "Sorry" van André.
2010
Onze ambassadeurs
Sinds 19 april 2010 zijn Kevin Kenzo en Djuna ambassadeurs van BLID
2011
Is het jaar van de Schlagerfestivals, waar Kevin Kenzo een graag geziene artiest is.
Hij kan dan ook het publiek volledig uit de bol laten gaan met de beste songs van André Hazes.
2012 
Veel gevraagde artiest in Schlagerfestivals te Expo Kortrijk-Waregem-Boudewijnpark Brugge-Witte Molenfeesten enz..
2013
Jaar van het Schlagerfestival, Kevin Kenzo was dit jaar te zien op vele grote festivals. In aanloop van 2014 staat hij niet 100% maar 200% klaar om terug na 10 Jaar overlijden van André Hazes te herdenken met de mooiste liedjes van Dré
2014
Kevin Kenzo staat dit jaar 20 jaar op de planken en imiteert André Hazes reeds sedert 1998. Hij mocht dan ook optreden met alle BV en bekende Nederlanders.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu