Welkom

test

De KIX Clan

Welkom op de totaal vernieuwde site van de KIX- Clan. KIX is een clan die op AsoBrain het wereldberoemde spel “De Kolonisten Van Catan” speelt. Onze clan vormt een groep mensen die samen de liefde voor dit spel delen en in dit spel een clan vertegenwoordigen.

KIX staat voor “Knights In Xplorers”. De KIX- Clan bestaat sinds september 2007.

Eén keer per jaar wordt er door de KIX- Clan een clanmeeting georganiseerd waarbij de leden elkaar in het echt treffen voor een gezellig dagje. Dit proberen we elk jaar rond de verjaardag van KIX te plannen.

Ook vertegenwoordigen onze leden de KIX- Clan op toernooien die georganiseerd worden in Nederland en België.

Het ontstaan en verloop van KIX

Op 19 september 2007 was het eindelijk zover, Kix (toen nog kolonisten in xplorers) werd als clan opgenomen op de kolonisten van catan site “xplorers.nl”

Oprichters Quickie, Woodyken, Kix1 en nog een 6-tal andere mensen uit België en Nederland vormden samen een clan, mensen die graag in groep een gezellige spelletje kolonisten van catan speelden.

Natuurlijk werd er gespeeld om te winnen, maar gezelligheid is en blijft het belangrijkste.

December 2009 werd xplorers van het net gehaald. Wat nu ? Deze vriendengroep kon men toch niet zomaar opgeven. Dus werd ons forum overgeplaatst naar het spellenforum en onze spelletjes speelden we voortaan als individuen op Asobrain.

Toen alle leden voldeden aan de eisen om een clan te vormen op Asobrain, werd de aanvraag voor onze KIX- clan ingediend. KIX werd dan “Knights In Xplorers”. Half januari was het dan zover; onze clan was herboren op Asobrain.

We spelen dus nog steeds als groep vrienden in clanverband, met dit verschil dat onze tegenstanders nu uit alle windstreken van de wereld komen.

KIX Nieuws

Inmiddels is de nieuwe KIX site alweer enige tijd in de lucht. Allereerst willen we iedereen bedanken voor de enorm leuke reacties die we gehad hebben op de komst van de nieuwe site! Erg leuk om te lezen dat jullie de nieuwe site net zo geslaagd vinden als wij zelf! Hopelijk komen jullie regelmatig een keertje kijken op deze site.

KIX is een dynamische clan. Er gebeurt veel gedurende het jaar rondom KIX. Er verdwijnen leden, komen nieuwe leden bij. We gaan toernooien langs, hebben 1 keer per jaar een clanmeeting en ga zo maar door.

Inmiddels zijn er dus ook alweer een aantal dingen veranderd en ook een aantal dingen nieuw bij gekomen op de site. Dus kijk gerust eens rond om te kijken wat de nieuwe vorderingen rondom KIX zijn!

Groetjes,
De KIX- Clan