Dag van de Gymnastiek
zaterdag 14 mei 2005 - Bellewaerde


5e Dag van de Gymnastiek
Op zaterdag 14 mei 2005 - dat is de zaterdag van het Pinksterweekend - gaat in pretpark "Bellewaerde" nabij Ieper de 5e editie door van de "Dag van de Gymnastiek". De organisatie is in handen van de GymnastiekFederatie Vlaanderen (kortweg: GymFed). Dat is de overkoepelende turnbond waar jullie via KKMT bij aangesloten zijn. Je hoeft echter geen GymFed-lid te zijn om aan deze activiteit deel te nemen. Iedereen mag mee !
Je kan je er natuurlijk uitleven op alle Bellewaerde-attracties. Daarnaast kan je er die dag echter ook terecht voor een aantal turnactiviteiten. Er zal een speciaal "Gymdorp" worden ingericht. Er zullen verschillende initiaties en workshops gegeven worden. De wat jongere deelnemers kunnen er een leuk cadeautje verdienen door mee te doen aan de "doe-aan-gym-test". Dit zijn een aantal gymproeven die je moet afleggen op verschillende plaatsen, verspreid doorheen het pretpark.

Op stap met de turnkring
Je zou er alleen of met je gezin naartoe kunnen gaan. Nog leuker wordt het als we met een hele groep naar daar kunnen trekken. Hoor daarom eens rond in je afdeling en bij je leiding of er nog ge´nteresseerden zijn.

Meer info
Voor nog meer info over de "Dag van de Gymnastiek" verwijs ik naar het kleurrijke tijdschrift "Gym", dat jullie als GymFed-leden in principe allemaal kregen toegestuurd. Je kan ook terecht op de website van de federatie www.GymFed.be. Meer info over Bellewaerde Park vind je op www.bellewaerdepark.be

Erik Laurent.


Andere Activiteiten