Prijsuitreiking - BBQ


Door omstandigheden buiten onze wil dienden wij dit seizoen de prijsuitreiking en de BBQ te combineren. Het werd een super geslaagde combinatie. Alhoewel de inschrijvingen voor de BBQ vrij langzaam binnendruppelden, bleken uiteindelijk toch 165 personen aan tafel te willen zitten. De dag zelf bleek dit aantal nog aanzienlijk aan te groeien. Zodanig zelfs dat het officiële gedeelte wat vertraging opliep omdat onze leiding nog een aantal tafels en hopen stoelen diende aan te sleuren terwijl de vroege vogels reeds aan
het smullen waren. Gelukkig had ons feestbestuur ruim voldoende vlees voorzien en aan drank hebben wij nooit tekort. Wegens de twijfelachtige weersvoorspelling hadden wij voor alle zekerheid de restauratie en animatie binnen geplaatst. Gelukkig maar!

De kinderen amuseerden zich kostelijk op het voor hen voorziene “Kleuter-Doe-Dag” parcours. En wanneer na de viering van al onze deelnemers aan de clubwedstrijden en de huldiging van onze jubilarissen de dansvloer bestormd werd, was het hek helemaal van de dam. Uiteraard waren niet alle podia volledig wegens familiale verplichtingen van sommige van onze leden. Hier moeten wij trouwens onze verontschuldigingen aanbieden aan onze leden. In tegenstelling tot vorig jaar beschikken wij niet over foto’s van al onze podia, zodat van verscheidene groepen geen foto op deze website kan geplaatst worden. Daarom ook de nu volgende oproep aan al onze leden en hun ouders:

Indien jullie over foto’s van de prijsuitreiking beschikken, gelieve deze dan:
  • door te mailen info@kkmt.be of fons.lorez@pandora.be.
  • te branden op CDR en af te geven bij ondergetekende op volgend adres:
    Grote Nieuwedijkstraat 150 te 2800 Mechelen
    Uiteraard eerst even bellen: 015 55 52 40
  • de originele foto’s op hetzelfde adres te bezorgen. U krijgt ze zeker terug.

Dan kunnen wij dit onderdeel vervolledigen. Over de kwaliteit van de foto’s hoeft u zich niets aan te trekken (natuurlijk liefst zo goed mogelijk, zeker de digitale / aantal dpi zo hoog mogelijk). Ook een foto die overbelicht is of te donker kunnen we nog bewerken tot iets toonbaars voor de website.

D.F.

BBQ


Prijsuitreiking


Sfeerbeelden


Jubilarissen
Andere Activiteiten