Provinciale kampioenschappen AGD / AGH Antwerpen


Deze wedstrijd ging door in de sporthal van het Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker in een gezamenlijke organisatie van Turnkring De Toekomst, MK-Gym en onze eigen KKMT.

Eindelijk was het zo ver. Onze eigen provinciale wedstrijd kondigde zich aan op 9 en 10 april. Zoals verwacht waren enkele van onze leden zeker van de partij. Twee pupillen meisjes namen deel aan deze wedstrijd, namelijk Tachina Peeters en Jitske De herdt.

Zoals ze al in de vorige wedstrijden bewezen hadden, gingen ze zeker en vast ook nu voor een podiumplaats. Dertien meisjes van de provincie Antwerpen streefden allemaal naar die eerste plaatsen.

Na een zeer mooie wedstrijd in een prachtige lokatie als onze eigen Nekker sporthal behaalden onze meisjes de verwachte resultaten. Een echte nek aan nek race tussen deze twee kampioenen. Tachina eindigde op een tweede plaats en Jitske behaalde de eerste plaats. Voor de provincie Antwerpen hebben we alvast twee kampioenen in huis. Hierbij wensen we de beide meisjes nog heel veel turnplezier en vooral een bovenste beste vriendschap want die is enorm sterk tussen deze twee.

Els C.Andere Activiteiten