ALGEMENE PRIJSUITREIKING met BBQ


Zaterdag 3 juni, vanaf 16.00u.


Na het succes van vorig seizoen combineren we ook nu weer de Prijsuitreiking met een heuse BBQ. Net zoals onze clubwedstrijden kan je ook de Prijsuitreiking gratis bijwonen. Na afloop van het officiŽle gedeelte hopen we uiteraard dat u blijft plakken (figuurlijk toch), en de benen en andere lichaamsdelen losgooit op toffe muziek. Het echte clubleven voelt u pas wanneer u er zelf bij bent. Wees dus allemaal op post met Pa, Ma, grootouders, nonkels en tantes, lieven en andere vrienden.

Voor de BBQ is inschrijven wel verplicht. Anders riskeer je op je honger te blijven zitten.
Om niet het risico te lopen te weinig ingrediŽnten aan te kopen of om met een enorme hoeveelheid vlees te blijven zitten, maar vooral om onze eigen reeds overbelaste mensen ook de gelegenheid te geven om een beetje plezier te beleven in plaats van opnieuw te moeten werken, hebben we voor de BBQ nu externen ingeschakeld.
Dit houdt echter in dat we exact moeten weten hoeveel vlees wij van iedere soort nodig hebben.
Daarom is inschrijven absoluut noodzakelijk.

Uiterste datum: zaterdag 13 mei 2006 = clubkampioenschappen en Car-Wash

Mag ik jullie daarom dringend verzoeken om voor ťťn keer eens niet te wachten tot het laatste moment om te beslissen wat je gaat doen of eten, maar tijdig de bestelbon, die je hier kan downloaden, in te vullen en door te mailen via deze website, info@kkmt.be, of naar vdh.annick@skynet.be. Je kan ze natuurlijk ook uitprinten en afgeven aan je leiding.

DF


Andere Activiteiten