Mosselfeest KKMT


Zaterdag 23 en zondag 24 september waren het weer eens mosselhoogdagen voor onze club. Dit keer niet in de vertrouwde doch niet meer beschikbare refter van het Hof van Nassau (RMS), maar in zaal “De Goede Herder” Na de goede ervaringen aldaar met onze Quiz vorig seizoen, dachten we dat deze zaal een goed alternatief was. Gezelliger is ze zeker, wel iets kleiner, zodat enkelen op zaterdag even dienden te wachten tot er een tafel vrij kwam. Voor de kids was er een heuse speelhoek ingericht, waarvan gretig gebruik werd gemaakt.

De mosselen zelf waren wel iets kleiner dan we gewoon waren, maar uitstekend van smaak. Voor de “niet mosseleters” waren er 2 nouveauté’s op het menu, namelijk “Vol-au-vent” en “Koude schotel met kip”. Ook dit werd door onze smulpapen naar waarde geschat.

Ondanks de locatiewijziging mochten we voor de zoveelste keer op rij weer enkele gasten meer bedienen. Gezelligheid was troef, niet alleen in de eetzaal en achter de toog, maar ook in de keuken. Ook deze was kleiner dan wat we gewoon waren. Dit had echter het voordeel dat iedereen direct contact had met mekaar, daar waar we vroeger in kleine groepjes in verspreide slagorde aan het werk moesten. Alleen had de afwasploeg het nu niet onder de markt, want geen afwastunnel beschikbaar.
Voor ons is het alvast voor herhaling vatbaar, voor jullie ook ?

Tot met de Quiz!

D.F.Andere Activiteiten - Verslag vorig jaar